Γουότερς: «Η Κηφισιά, ο ήλιος και ο σκύλος του Χάγκινς»

Γουότερς: «Η Κηφισιά, ο ήλιος και ο σκύλος του Χάγκινς»

bet365

Ο Ντομινίκ Γουότερς ανανέωσε το blog του κι έγραψε για το πως εκμεταλλεύτηκε το κενό της Α1, το... τζατζίκι και τον σκύλο του Τζαμέλ Χάγκινς που λατρεύει η κοπέλα του.

Πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά, ο Ντομινίκ Γουότερς έγραψε στο blog του στο esake.gr:

«Γεια σας!

Ήταν μια μακρά εβδομάδα. Λόγω της διακοπής είχαμε πάρα πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για τον προσεχή αγώνα μας. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την τελευταία φορά που δώσαμε επίσημη αναμέτρηση. Είχαμε στο ενδιάμεσο ένα φιλικό με την Καβάλα που δεν πήγε και τόσο καλά…

Προσπαθήσαμε να μην χαλαρώσουμε στο διάστημα της διακοπής. Δουλέψαμε σκληρά και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά. Είναι καλή ομάδα, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, οπότε είναι σίγουρο πως θα παίξει σκληρά και πως θα έχει και εκείνη προετοιμαστεί κατάλληλα για να μας αντιμετωπίσει. Είναι δύσκολη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα την επισκέπτεται. Αλλά όπως είπα έχουμε προετοιμαστεί καλά. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Αθήνα πριν τα πλέι οφ και θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε στην Θεσσαλονίκη με το διπλό.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός.

Όπως είπα και νωρίτερα αυτές τις δύο εβδομάδες είχαμε αρκετό χρόνο και για ξεκούραση. Εγώ προσωπικά τον εκμεταλλεύτηκα για να γνωρίσω ακόμη περισσότερες ομορφιές της πόλης…. Η Θεσσαλονίκη είναι υπέροχο μέρος να ζεις και ο ήλιος είναι πλέον πιο φωτεινός, κάτι που κάνει τους πάντες εδώ λίγο πιο χαρούμενους!

Στο ρεπό πήγαμε για έναν μεγάλο περίπατο στην παραλία με την κοπέλα μου, τον Τζαμέλ (Χάγκινς) και τον σκύλο του. Η κοπέλα μου το λατρεύει αυτό το μικρό σκυλί. Μου ζητά συνέχεια να πάρουμε ένα σκύλο, αλλά η απάντησή μου είναι ‘ΟΧΙ’. Μου το είχε ζητήσει και στα γενέθλιά της, αλλά πήρε άλλα δώρα… Παπούτσια, τσάντες και άλλα κοριτσίστικα πράγματα. Δεν θέλω να πάρουμε σκύλο. Είμαι αλλεργικός. Ίσως στο μέλλον, θα δούμε…

Από κει και πέρα, πήγαμε πολλές φορές για φαγητό. Πραγματικά απολαμβάνω τις ελληνικές γεύσεις. Το πιο αγαπημένο μου ελληνικό πιάτο είναι το σουβλάκι, χοιρινό με κοτόπουλο μαζί, η μίξη αυτή είναι πραγματικά πολύ καλή! Επίσης, λατρεύω το τζατζίκι! Ευτυχώς αρέσει πολύ και στην κοπέλα μου οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα