Όταν ο Κόμπι ζωγράφισε 40 γήπεδα σε ένα χαρτί

Όταν ο Κόμπι ζωγράφισε 40 γήπεδα σε ένα χαρτί

Όταν ο Κόμπι ζωγράφισε 40 γήπεδα σε ένα χαρτί

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ γράφει τα τελευταία του χιλιόμετρα στα παρκέ του ΝΒΑ και οι Λος Άντζελες Τάιμς επικοινωνούν με πρώην συμπαίκτες του προκειμένου να τους πουν ανέκδοτες ιστορίες για τον 37χρονο σταρ.

Μακράν η κορυφαία μέχρι στιγμής είναι αυτή του Ματ Μπαρνς, ο οποίος διηγήθηκε μια ιστορία όπου είδε τον Κόμπι να κάθεται μόνος του και να ζωγραφίζει ακατάπαυστα ένα χαρτί.

«Όταν πρωτοϋπέγραψα στους Λέικερς πήγαμε στο εξωτερικό και είδα τον Κόμπι να ζωγραφίζει ένα χαρτί, χωρίς να ξέρω όμως τι έκανε.

Κάτι συνέβαινε. Μετακινούνταν πάνω κάτω και έπιανε το πρόσωπο του και όταν πήγα να δω τι έκανε, είδα ότι είχε ζωγραφίσει πάνω από 40 μικρά γηπεδάκια στο ίδιο χαρτί.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός.

Προσπαθούσε να βρει πότε οι ομάδες θα του έκαναν νταμπλ και τριπλ τιμ προκειμένου να ξέρει που θα ήταν οι ελεύθεροι συμπαίκτες του.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα και κατάλαβα πόσο μεγάλη σημασία έχει το μπάσκετ στη ζωή του και πόσο πολύ ασχολείται», είπε χαρακτηριστικά ο Μπαρνς.

 

NBA Τελευταία Νέα