Πρίφτης: «Ρυθμός ενέργεια και σωστές επιλογές»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πρίφτης: «Ρυθμός ενέργεια και σωστές επιλογές»

Ρυθμό, ενέργεια και σωστές επιλογές τόνισε πως θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στην Κηφισιά.

Πρίφτης: «Ρυθμός ενέργεια και σωστές επιλογές»
Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση και τόνισε.

«Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στην Κηφισιά. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και είναι οργανωμένη και με στόχο στην επίθεση. Διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της, λύσεις σε όλες τις θέσεις και έχει ενισχυθεί σημαντικά στη διάρκεια της σεζόν, κάτι που απεικονίζεται και στην πορεία της στον δεύτερο γύρο», είπε αρχικά.

«Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε ρυθμό, ο οποίος είναι εύλογο να χάνεται μετά από 15μερο κενό, να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Όπως στα περισσότερα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας, η μάχη των ριμπάουντ, τα λάθη και το μακρινό σουτ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την έκβαση του αγώνα», ολοκλήρωσε.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για Κηφισιά

Με μια μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά στο Ζηρίνειο, με τους «κίτρινους» να αναχωρούν για την Αθήνα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ανάλυση της ομάδας των βορείων προαστίων με βίντεο, ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης Πρίφτης είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά.

Μοναδική εξαίρεση ο Μιχάλης Πελεκάνος, που έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και όχι ολόκληρη, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κανονικά.

 

Best of internet