Παπαγιάννης: «Οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός»

Παπαγιάννης: «Οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Παπαγιάννης: «Οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός»

bet365

Σύνθημα νίκης στην Σερβία από τον Παπαγιάννη, που χαρακτήρισε όνειρο την κατάκτηση της Euroleague.

«Πάμε στη Σερβία για να πάρουμε τη νίκη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, έχουμε ενισχυθεί και θα πάμε σε μια πολύ καυτή έδρα για τη νίκη» ήταν το μήνυμα του Γιώργο Παπαγιάνη, με τον ταλαντούχο σέντερ του Παναθηναϊκού να μιλάει στην εφημερίδα «Αγορά» για το όνειρο της κατάκτησης της Euroleague, τα... μαθήματα που παίρνει από τον Ραντούλιτσα και την βοήθεια που προσέφεραν οι μεταγραφές του... χειμώνα.

Συγκεκριμένα μίλησε:

Για το κλίμα στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένειά μου αυτή τη στιγμή. Είμαι δεμένος με τους συμπαίκτες μου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Τα πάντα ξεκινούν από τα αποδυτήρια. Αρχίζεις από εκεί και μετά μεταφέρεσαι στην προπόνησηση και στον αγώνα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στον Παναθηναϊκό».

Για το όνειρό του: «Από τη στιγμή που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, όνειρό μου είναι να κατακτήσω μία Ευρωλίγκα. Για την ώρα, όμως, κοιτάζουμε αυτό που έχουμε προστά μας, να πάμε στην οκτάδα, να βρεθούμε στο φάιναλ φορ και μακάρι να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Η σεζόν έχει δρόμο ακόμα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε βρει χημεία με τους νέους παίκτες και σύντομα θα μπει ο Χάντερ».

Για τα όσα μαθαίνει από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του: «Ο Ραντούλιτσα μου προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και θα πάρω ακόμα περισσότερα μέσα στη χρονιά. Οι μεταγραφές ως συμπαίκτες με βοηθούν πολύ, βοηθούν την ομάδα. Και ο Ουίλιαμς και ο Χέινς είναι δύο φοβερές προσθήκες, θα το έχετε καταλάβει ήδη. Έχουμε αλλάξει, τρέχουμε πολύ στον αιφνιδιασμό, είμαστε πολύ καλύτεροι».

Για την σχέση του με τον προπονητή: «Με τον Τζόρτζεβιτς έχω μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Εμπιστεύθηκα πολύ τα λόγια που μου είπε, μαθαίνω πολλά πράγματα και γι΄αυτό έμεινα φέτος. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου. Είναι όλα εξαιρετικά στην ομάδα».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν ένα φοβερό συναίσθημα να συμμετέχω στον τελικό και να σηκώνω με τους συμπαίκτες μου το Κύπελλο. Κοίταξα να πάρω και να δώσω όσο πιο πολλά μπορώ μέσα από τον αγώνα. Κατακτήσαμε το τρόπαιο. Τώρα θα κοιτάξουμε να σηκώσουμε και τα άλλα δύο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα