Παπανικολάου: «Όσοι ξεχνούν τι έχει κάνει αυτή η ομάδα ας βάλουν youtube»

Παπανικολάου: «Όσοι ξεχνούν τι έχει κάνει αυτή η ομάδα ας βάλουν youtube»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τα τρία τρίποντα στα οποία ευστόχησε η Μπάμπεργκ και για τα όσα έχει «χτίσει» αυτή η ομάδα.

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε, «Είναι πολύ αργά για να πούμε ποιος δικαιούται τη νίκη. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, ελέγξαμε το παιχνίδι και το ρυθμό. Επιτρέψαμε στη Μπάμπεργκ να μπει στο παιχνίδι 2-3 φορές. Δεχθήκαμε τρία τρίποντα, τα δυο από αυτά ήταν κρεμασμένα. Χρειάζεται και τύχη για να κερδίσεις. Κάποιες φορές τα έχουμε βάλει εμείς αυτά τα σουτ. Στην τελευταία άμυνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε».

Για την τελευταία φάση και το νικητήριο τρίποντο του Στρέλνιεκς τόνισε πως «η άμυνα μας είχε φέρει μέχρι εκεί. Επιλέξαμε να παίξουμε άμυνα. Ηταν ένα καλό σύστημα που έβγαλε ένα ελεύθερο σουτ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει μαχητικότητα, μέταλλο, πως παίζει με την πλάτη στον τοίχο”.

Σχετικά με τη συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Όποιος θέλει ας ανατρέξει στο ίντερνετ, στο youtube να θυμηθεί ιστορίες. Δεν λέω ότι θα κάνουμε κάτι ανάλογο και φέτος. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να είμαστε στο Φάιναλ Φορ. Χρειάζεται και τύχη. Εχει μαχητές και περήφανα παιδιά αυτή η ομάδα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν δικαιούται να μας επηρεάσει αυτό το ματς. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό».