Συνεργασία με την TAG-Heuer ο ΕΣΑΚΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ MVP

Συνεργασία με την TAG-Heuer ο ΕΣΑΚΕ

Την έναρξη της συνεργασίας του με την γνωστή εταιρία ωρολογοποιίας, TAG-Heuer ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.  

Συνεργασία με την TAG-Heuer ο ΕΣΑΚΕ

Η χορηγία της εταιρίας αφορά την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη κάθε αγωνιστικής και για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στη βράβευση των κορυφαίων της 21ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής:

Στο εξής τα βραβεία του MVP της Αγωνιστικής, του Β’ Γύρου της κανονικής περιόδου και των Τελικών των Πλέι Οφ για τις θέσεις 1-2 της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα ονομάζονται βραβεία TAG Heuer MVP. «Είμαστε ευτυχείς που αρχίζουμε την συνεργασία μας για τα βραβεία των MVP με μια εταιρεία του κύρους και της δυναμικής της TAG Heuer, η οποία θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στον θεσμό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης.
 
H συνεργασία, η οποία θα ξεκινήσει με τη βράβευση των MVP της 21ης Αγωνιστικής Πρίντεζη και Παπανικολάου, διευρύνει τη δυναμική της TAG Heuer στο χώρο του αθλητισμού και μεταφέρει με το μήνυμά της#DontCrackUnderPressure, τη φιλοσοφία που την διέπει. Η υπεροχή του κορυφαίου παίκτη της κάθε αγωνιστικής, του κάθε γύρου και συνολικά του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνεται από την ικανότητά του να αποδίδει υπό πίεση και να ανταπεξέρχεται επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, στον απαιτητικό ρυθμό ενός αγώνα ή μιας σεζόν. Ακριβώς όπως τα ρολόγια της TAG Heuer…
 
Όπως λέει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της TAGHeuer, Jean-Claude Biver, «ο αθλητισμός είναι αισθήματα, επιτυχίες, χαρά, ελπίδα, αντοχή, απόδοση. Αξίες που βρίσκει κανείς και σε ένα ρολόι της TAGHeuer». H συνεργασία της TAGHeuer με την ΕΣΑΚΕ για τον TAG Heuer MVP θα συνδυάσει τις παραπάνω αξίες με την ελβετική ποιότητα και ακρίβεια που διέπουν μια δυναμική και νεανική εταιρεία, η οποία σχεδιάζει κορυφαία προϊόντα προσιτά στο ευρύ κοινό. 

Best of internet