ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (10/03, 21:00)

Σφαιρόπουλος: «Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Γερμανία (10/3, 21:00, EΡΤ 2) κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάμπεργκ.

Σφαιρόπουλος: «Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

«Σίγουρα  πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι μια δύσκολη έδρα και μια καλή ομάδα. Έχει χάσει μόνο δύο ματς φέτος στην έδρα της, από Ρεάλ στο TOP-16 και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη φάση. Είναι μια ομάδα έδρας γενικά ενώ μας νίκησαν και στον πρώτο γύρο, κάτι που μαρτυρά πως έχουν ποιότητα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι για εμάς που το έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και αυτά που έχουμε κάνει καλά στις προπονήσεις, πρέπει να τα κάνουμε και στον αγώνα. Σίγουρα η περιφερειακή άμυνα είναι πάντα σημαντική και γι’ αυτό το παιχνίδι είναι ακόμη πιο σημαντική. Κυκλοφορούν καλά τη μπάλα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι μόνο η άμυνα, είναι και η επίθεση. Πρέπει να παίξουμε με δυναμικό τρόπο, να είμαστε αποφασιστικοί», ανέφερε αρχικά ο head coach του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το εάν η νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα θα σημάνει και την αντεπίθεση των Πειραιωτών, ο Έλληνας κόουτς απάντησε πως «δεν ξέρω αν είναι αντεπίθεση ή δεν είναι. Θέλουμε να παίζουμε καλά, ξέρουμε να παίζουμε καλά και πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε όπως πρέπει και να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε».