«Ψήνεται» σύγκρουση για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στον τελικό

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

«Ψήνεται» σύγκρουση για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στον τελικό

«Ψήνεται» σύγκρουση για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στον τελικό

Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας «ανάβει» εκ νέου φωτιές στις σχέσεις των διοικήσεων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι», κρίνοντας από τις αντιδράσεις τους σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, είναι πιθανό να προβούν σε καταγγελία στον αθλητικό δικαστή, ζητώντας να εφαρμοστεί το άρθρο 65, παράγραφος 3Β.ε., βάσει του οποίου ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει: «Εφόσον το πρόσωπο, στο οποίο έχει επιβληθεί, τελεσίδικα κατά την ως άνω υπό γ’ περίπτωση, η ποινή της απαγόρευσης της εισόδου σε όλα τα γήπεδα, είναι μέλος του Δ.Σ. ΚΑΕ ή συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με την ΚΑΕ και δεν συμμορφώνεται με την εν λόγω απόφαση, αλλά εισέρχεται εντός των γηπέδων, επιβάλλεται στην ΚΑΕ με την οποία συνδέεται για κάθε παράνομη είσοδο αυτού εντός των γηπέδων, εκτός της πρώτης κατά χρονική σειρά, η ποινή του αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας, ανεξάρτητα από τυχόν άλλη ευθύνη αυτής».

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως ο Δ. Γιαννακόπουλος είναι πλέον ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την απόφαση της ΕΕΑ για ανάκληση της άδειας μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη υποστηρίζει πως δεν υπάρχει η παραμικρή βάση σε όλα αυτά. Τονίζει πως δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για την επιστροφή των μετοχών και αναφέρει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι απλός φίλαθλος της ομάδας που δεν έχει καμία σχέση με την ΚΑΕ. 

Παράλληλα, οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως η απόφαση με την οποία έχει τιμωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφορά μόνο στις διοργανώσεις του ΕΣΑΚΕ (πρωτάθλημα) κι όχι της ΕΟΚ (Κύπελλο).

 

Best of internet