Η νίκη σωτηρίας του Κρόνου κι η απίστευτη Ντάναμ!

Η νίκη σωτηρίας του Κρόνου κι η απίστευτη Ντάναμ!

bet365

Στην ιστορία ανήκει η 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και το gazzetta.gr κάνει τον... καθιερωμένο απολογισμό, παρουσιάζοντας τις παίκτριες που έκαναν τη διαφορά, όπως και τα γεγονότα που ξεχώρισαν.

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα της αγωνιστικής και τα στατιστικά ΕΔΩ

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Μία... στροφή πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Ο Κρόνος έριξε στο καναβάτσο την Τερψιθέα και θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 Γυναικών, με τον Ιπποκράτη ν' ακολουθεί τον ήδη υποβιβασμένο Άρη Πετρούπολης στην Α2 κατηγορία.

Η MVP... ΤΗΣ 17ης ΣΤΡΟΦΗΣ
Χέιλι Ντάναμ. Ο Αθηναϊκός πήρε σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς. Εκείνη που έκανε τη διαφορά ήταν η Ντάναμ, η οποία δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από την αντίπαλη. Συγκεκριμένα, μέτρησε 31 πόντους (13/17 δίποντα), 20 ριμπάουντ (5 επιθετικά), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 τάπες στα 38:58 που έμεινε στο παρκέ, με τη στατιστική της να γράφει μόλις 1 λάθος. Εξαιρετική!

Η ΠΑΙΚΤΡΙΑ... ΚΛΕΙΔΙ
Ναταλί Ντέι. ΟΚ, έχασε κάποια σουτ. Ήτανν εκείνη, όμως, που ηγήθηκε του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς! Ο Κρόνος έριξε στο καναβάτσο την Τερψιθέα, με την Ντέι να είναι η πρώτη σκόρερ με 21 πόντους, έχοντας παράλληλα στο ενεργητικό της 14 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 6 επιθετικά. Η παρουσία της ήταν καθοριστική κι έγειρε τη πλάστιγγα προς τα... δεξιά.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ «COACH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ»
Γαβρίλος Καλογερόπουλος. Το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ μόνο εύκολο δεν ήταν για τον Αθηναϊκό. Ο «Δικέφαλος» είναι αρκετά δυνατός τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο η ομάδα του Βύρωνα κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα και να... εδραιωθεί στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Ντάναμ και Κεχαγιά ηγήθηκαν του Αθηναϊκού, ωστόσο είναι δεδομένο πως κι η δουλειά του coach Καλογερόπουλου έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ

Guard: Λολίτα Λύμουρα
Παναθηναϊκός - Νίκη Λευκάδας 90-52
[9π., 4ρ., 2λ., 10ασ., 1κλ. σε 24:47]

Guard: Ζωή Κεχαγιά
Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ 73-65
[17π., 2ρ., 4λ., 7ασ., 3κλ. σε 35:42]

Forward: Ναταλί Ντέι
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Τερψιθέα 71-62
[21π., 14ρ., 4λ., 1ασ., 1κλ., 1κοψ. σε 33:09]

Forward: Χέιλι Ντάναμ
Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ 73-65
[31π., 20ρ., 1λ., 2ασ., 1κλ., 3κοψ. σε 38:58]

Forward/Center: Πέλη Παπαμιχαήλ
Ολυμπιακός - Ιπποκράτης 98-40
[17π., 11ρ., 2λ. σε 24:24]

Η βαθμολογία της Α1 Γυναικών ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα