Σκορδίλης: «Το Κύπελλο το κατακτήσαμε με τον ΠΑΟΚ!» (vid)

Σκορδίλης: «Το Κύπελλο το κατακτήσαμε με τον ΠΑΟΚ!» (vid)

bet365

Ο Γάιος Σκορδίλης, πρώτος σκόρερ του τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, σχολίασε την πορεία... όνειρο που πραγματοποίησε ο Φάρος Κερατσινίου στο Κύπελλο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Μιχάλη Κακιούζη.

«Είναι και οι δύο δουλευταράδες και καλά παιδιά. Γι’ αυτό έχουν κάνει αυτή την πορεία. Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και μιλά μόνο στο γήπεδο. Ήταν τιμή μου που ήμασταν συμπαίκτες και χαίρομαι πολύ που κρατάμε ακόμη επαφή. Με τον Μιχάλη ήμασταν συμπαίκτες στον Άρη και τώρα στο Φάρο. Μετά τον Γιαννάκη ήταν ο Έλληνας αρχηγός που σήκωσε το Ευρωπαϊκό. Ένας καλός και έξυπνος παίκτης. Η μπασκετική του ευφυΐα φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη και σε αυτή την ηλικία είναι ανταγωνιστικός», δήλωσε αρχικά ο σέντερ του Φάρου Κερατσινίου, που συνέχισε λέγοντας:

«Το Κύπελλο εμείς το κατακτήσαμε όταν νικήσαμε τον ΠΑΟΚ. Απλά άργησε η απονομή μας για δυόμισι μήνες και παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στην απονομή μας. Έτσι τον είδαμε τον τελικό. Βλέποντας τα πρόσωπα των συμπαικτών και των προπονητών μας, την ευχαριστηθήκαμε τη συμμετοχή μας στον τελικό. Ο στόχος μας είναι η άνοδος. Ο τελικός είναι κάτι έξτρα. Αυτό που θέλουμε είναι να ανέβουμε στην Α1 ως πρωταθλητές».

Δείτε τις δηλώσεις του σέντερ του Φάρου στο video της ΕΟΚ:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα