Η πρώτη κούπα του Τζόρτζεβιτς σε συλλογικό επίπεδο!

Η πρώτη κούπα του Τζόρτζεβιτς σε συλλογικό επίπεδο!

Gazzetta team
Η πρώτη κούπα του Τζόρτζεβιτς σε συλλογικό επίπεδο!

bet365

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς το Κύπελλο είναι ξεχωριστό, καθώς είναι η πρώτη κούπα που κατακτά ως προπονητής σε συλλογικό επίπεδο.

Να 'χεις κατακτήσει ένα σωρό κούπες ως παίκτης και να φτάνεις στην 3η ομάδα της προπονητική σου καριέρα για να πανηγυρίσεις τον πρώτο τίτλο σε συλλογικό επίπεδο...

Κι όμως, συμβαίνει στην περίπτωση του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Το Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός είναι μόλις η πρώτη κούπα του Σέρβου τεχνικού στην καριέρα του ως προπονητής, μιλώντας για τις επιδόσεις του μόνο σε συλλογικό επίπεδο.

Στο παλμαρέ του έχει καταγράψει βεβαίως το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας το 2014, αλλά σε συλλογικό επίπεδο έπρεπε να... μπει στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο.

Θυμίζουμε ότι πριν από τον Παναθηναϊκό, ο Τζόρτζεβιτς είχε καθίσει στον πάγκο της Ολύμπια Μιλάνο και της Μπενετόν, χωρίς ωστόσο να καταγράψει κάποια επιτυχία που να συνοδεύεται με τρόπαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα