«Πρέπει να τους σεβαστούμε» (gTV)

«Πρέπει να τους σεβαστούμε» (gTV)

Gazzetta team
«Πρέπει να τους σεβαστούμε» (gTV)

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κι οι Τζέιμς Φελντέιν, Όγκνιεν Κούζμιτς, Νικ Καλάθης μίλησαν για το τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Φάρο (06/03, 17:30/Novasports 2).

«Όσον αφορά εμένα είναι ο πρώτος μου επαγγελματικός τίτλος οπότε το βλέπω ως ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως διαθέτουν έμπειρους παίκτες και παρά το γεγονός πως δεν αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία με εμάς συνεχίζουν να είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να τους σεβαστούμε. Aυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε εξαιρετικά, ειδικά στην Ευρωλίγκα, και είχαμε ανάγκη από αυτή την ώθηση. Οι προσθήκες έδωσαν στην ομάδα στοιχεία που χρειαζόντουσαν ενώ και ο Νικ μπορεί να κάνει περισσότερα “διαλείμματα” και έχουμε αρκετές επιλογές για ολόκληρη την αναμέτρηση», δήλωσε ο Φελντέιν.

«Πρέπει να μπούμε μέσα έτοιμοι να παίξουμε. Είναι ο τελικός και κρίνεται το πρώτο από τα τρία τρόπαια που στοχεύουμε. Πρέπει να μπούμε μέσα με τον ίδιο τρόπο και νοοτροπία που παίζουμε τον τελευταίο καιρό και να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Οι πιο πολλοί έχουν εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, έχουν φτάσει και με άλλες ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Μπορεί βλέποντας ότι παίζουμε με ομάδα Α2 να πει κάποιος ότι θα νικήσουμε εύκολα, αλλά θα είναι δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», ανέφερε ο Καλάθης.

«Αν νικήσουμε θα είναι το πρώτο μου τρόπαιο στην Ελλάδα και είναι σπουδαίο για όλους. Είναι μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα. Ηταν μακρύς δρόμος για να φτάσουμε ως εδώ. Παίζουν στην Α2, αλλά είναι έμπειρη και καλή ομάδα. Θα είναι σοβαρό παιχνίδι για εμάς και σημαντικό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Ετσι είναι όλη τη σεζόν και αυτό δεν θα είναι πρόβλημα», τόνισε ο Κούζμιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα