Διαμαντίδης: «Σκέφτομαι τον τελικό, όχι το τέλος της καριέρας μου»

Διαμαντίδης: «Σκέφτομαι τον τελικό, όχι το τέλος της καριέρας μου»

Gazzetta team
Διαμαντίδης: «Σκέφτομαι τον τελικό, όχι το τέλος της καριέρας μου»

bet365

Ο Παναθηναϊοκός είναι έτοιμος για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κι ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου (06/03, 17:30, Novasports 2).

«Για εμάς κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Συγκέντρωση και να γίνει ένας ωραίος τελικός, να τον απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού.

«Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι, δεν σκέφτομαι καν αν είναι ο τελευταίος τελικός. Σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι και πώς θα πάρουμε το κύπελλο. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Από την πλευρά του, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε: «Για εμάς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα. Σεβόμαστε τον Φάρο, άξιζε να φτάσει στον τελικό. Όλοι οι παίκτες του έχουν εμπειρία από την Α1. Είναι η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε στον τελικό. Θα είμαστε έτοιμοι, προετοιμασμένοι για να πάρουμε το Κύπελλο. Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους μας. Αυτή είναι μια σπουδαία ιστορία για το μπάσκετ, όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτό διδάσκει πώς φτάνει κανείς στους μεγάλους στόχους. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι μετά τη Μάλαγα. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Όσο για τον αν περίμενε να φτάσει τόσο γρήγορα κοντά στον πρώτο του τίτλο με τον Παναθηναϊκό, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε: «Ναι, το περίμενα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα