Παπανικολάου: «Η εικόνα δείχνει... Ολυμπιακό νικητή»

Παπανικολάου: «Η εικόνα δείχνει... Ολυμπιακό νικητή»
Ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να τόνισε πως η νίκη επί της Λαμποράλ... δείχνει έναν Ολυμπιακό νικητή, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό επειδή διανύουν κρίσιμο μήνα.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην ΕΡΤ: «Σήμερα η εικόνα του παιχνιδιού δείχνει έναν Ολυμπιακό από τα παλιά, έναν Ολυμπιακό νικητή, μαχητή. Δεν είναι αρκετό, όμως, γιατί ο μήνας που έρχεται είναι πολύ κρίσιμος και πρέπει να τον κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ελπίζουμε να είναι η αρχή και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια.

Κάναμε παρά πολύ καλή δουλειά αμυντικά, ειδικά ο Ντι Τζέι (σ.σ. Στρόμπερι) έχει βάλει χέρια στην μπάλα πάνω από 4-5 φορές. Αυτά είναι πράγματα που δεν αποτυπώνονται στην στατιστική. Είχαμε μεγάλη ενέργεια, θέληση και διάθεση».

Για το ματς με την Μπάμπεργκ: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ είναι από τις ομάδες καλύτερο μπάσκετ, να καθαρίσουμε μυαλό μας, να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί. Η Μπάμπεργκ έχει καταφέρει με την αξία της να βρίσκεται εδώ και έχουμε μεγάλο σεβασμό. Πρέπει, πάνω από όλα, να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τις προσπάθειές μας».

Για την επιστροφή του: «Είναι η ομάδα που με ανέδειξε, νιώθω όμορφα σε κάθε αγώνα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Ελπίζω να είμαι χρήσιμος και να βοηθάω και εγώ με τη σειρά μου».