Σφαιρόπουλος: «Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε» (vid)

Σφαιρόπουλος: «Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι χαρούμενος που η σημαντική νίκη συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση και θέλει να συνεχίσουν να παίζουν έτσι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ: «Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες και τα καλά αποτελέσματα. Είμαστε χαρούμενοι που η νίκη συνδυάστηκε με μια πολύ καλή εμφάνιση. Επικρατήσαμε απόλυτα δίκαια, γιατί ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και επιθετικά. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας, δεχτήκαμε λίγους πόντους από μια πολύ επιθετική ομάδα. Είχαμε ενέργεια και ρυθμό στην επίθεση κάτι που μας έδωσε εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο και αρκετά ελεύθερα σουτ. 'Ετσι πρέπει να παίζουμε και να συνεχίσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι πως όλοι όσοι μπήκαν πρόσφεραν και προσπάθησαν για την ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο, να παίζουν όλοι για την ομάδα.

Για τον Ουόρικ: «Παίζει κυρίως στην θέση "5". Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να παίζει σε δύο θέσεις με το που ήρθε στην ομάδα. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Θέλουμε να προσφέρει πρώτα στην θέση "5". Έδειξε την ποιότητά του στον χρόνο που αγωνίστηκε. Έχει κάνει μόνο τρεις προπονήσεις με την ομάδα. Περιμένουμε να μας βοηθήσει».

Για το κάρφωμα του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ: «Είναι ένας παίκτης με πολλά φυσικά προσόντα παρά το ύψος του. Έχει δυνατά πόδια και παίζει καλά στην άμυνα. Πρόσφερε ένα τρομερό highlight, το κάνει καμιά φορά και στην προπόνηση. Είναι στο ρεπερτόριό του. Ξεσήκωσε τον κόσμο και ήταν κάτι ευχάριστο».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία με την ΤΣΣΚΑ δεν θέλησε να σχολιάσει: «Εδώ είναι η συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός-Λαμποράλ. Έχω μιλήσει για τη διαιτησία πριν το παιχνίδι, δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω».