Ουόρικ: «Περιμένω πως και πως να το ζήσω»

Gazzetta team
Ουόρικ: «Περιμένω πως και πως να το ζήσω»
Ο Χακίμ Ουόρικ ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα και δηλώνει ανυπόμονος.

Αν και λίγες μέρες στην Ελλάδα και με μόλις δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο χρόνου και ο Χακίμ Ουόρικ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τους Βάσκους.

Ο νέος Αμερικανός του ανέφερε, «Νιώθω καλά. Είμαι μερικές ημέρες στην ομάδα και σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να μπω στο κλίμα της ομάδας. Νομίζω όμως ότι θα είμαι έτοιμος. Σε ποιο ποσοστό ετοιμότητας βρίσκεται: Είμαι αρκετά καλά αλλά δεν μπορώ να σου πω σε τι ποσοστό. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχομαι από μία σεζόν στην Αυστραλία, ξεκουράστηκα κάποιες ημέρες. Εχω να αγωνιστώ σε επίσημο ματς περίπου δύο εβδομάδες, θεωρώ όμως ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα τα πάω καλά».

Πάντως μέσω του βίντεο έχει μία... εικόνα για τη Λαμποράλ, «Ξέρω ότι μπορώ να τρέξουν καλά, να σουτάρουν από την περιφέρεια και γενικότερα να σκοράρουν πόντους που χρειάζεται η ομάδα τους. Η δουλειά μας λοιπόν είναι να τους σταματήσουμε και να μην τους αφήσουμε να το κάνουν αυτό».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στα όσα έχει ακούσει για τον κόσμο του Ολυμπιακού, «Έχω ακούσει για την ατμόσφαιρα για εδώ, πριν ακόμα έρθω, με τον κόσμο που μίλησα, ότι είναι φοβερή. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες ατμόσφαιρες και περιμένω πως και πώς να το ζήσω αυτό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.