Ο Ισπανός, οι Ιταλοί και τα... χιλιάδες χιλιόμετρα για τον Διαμαντίδη (pics)

Ο Ισπανός, οι Ιταλοί και τα... χιλιάδες χιλιόμετρα για τον Διαμαντίδη (pics)

Ο Ισπανός, οι Ιταλοί και τα... χιλιάδες χιλιόμετρα για τον Διαμαντίδη (pics)
Με αφορμή την απόφαση του Ισπανού φαν του Διαμαντίδη να ταξιδέψει 600 χιλιόμετρα οδικώς για να δει από κοντά τον 3D, το gazzetta σας θυμίζει ακόμη 2 περιπτώσεις ατελείωτης... ξένης λατρείας για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει ανακοινώσει πως η τρέχουσα είναι η τελευταία του σεζόν στα γήπεδα, κάτι που στεναχωρεί αφάνταστα τους πολυάριθμους θαυμαστές του.

Ένας Ισπανός μάλιστα σκοπεύει να ταξιδέψει 600 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό του προκειμένου να βρεθεί στην Ανδαλουσία και να παρακολουθήσει από κοντά μια από τις τελευταίες παραστάσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Ο Χαβιέρ Μπλάθκεθ όμως δεν είναι ο πρώτος θαυμαστής του Διαμαντίδη που κάνει κάτι... ακραίο προκειμένου να τον δει.

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νταβιντέ Ντι Σάντε «χτύπησε» tattoo τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο αριστερό του μπράτσο, ενώ ήρθε και στο ΟΑΚΑ προκειμένου να τον συναντήσει.

«Η περηφάνια μου. Το είδωλό μου. Ο θεός μου. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μαζί μου», είχε γράψει όταν ανέβασε τη φωτογραφία με το tattoo στο twitter.

Εκτός του Ντι Σάντε, ακόμη ένας Ιταλός, αρκετά μικρότερος σε ηλικία έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι φανατικός θαυμαστής του Διαμαντίδη.

Ο Γκαμπριέλε έκλεψε την παράσταση στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (2013), όταν καθόταν πάνω ακριβώς από τον ιταλικό πάγκο και ζητοκράυγαζε υπέρ της Ιταλίας φορώντας φανέλα του... Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Φοράω τη φανέλα του γιατί είμαι μεγάλος φαν του Παναθηναϊκού και ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους πιο έξυπνους αθλητές στην ιστορία του μπάσκετ. Φοβερός αμυντικός, αλλά ταυτόχρονα και σπουδαίος επιθετικός», είχε δηλώσει αρχικά, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε και τις τρεις καλύτερες στιγμές του Έλληνα παίκτη.

«Πίστευα πως ο καταφερτζής ο Τρινκιέρι θα κατάφερνε να τον πείσει να φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής. Είναι μυθικός παίκτης και θυμάμαι κάθε στιγμή του. Θα σας πω τις τρεις καλύτερες! Το τρίποντο με την Εθνική κόντρα στη Γαλλία το 2005, το τρίποντο του κόντρα στη Μπαρτσελόνα (2013) και την τάπα στον Άκερ. Δυστυχώς εμείς στην Ιταλία δεν έχουμε τέτοιους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.