Πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ευρώπη ο Ρεντζιάς!

Πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ευρώπη ο Ρεντζιάς!

bet365

Mε επίσημη ανακοίνωση του ΝΒΑ International, ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ, Ευθύμης Ρεντζιάς, ανακηρύχθηκε ως πρεσβευτής του "άλλου πλανήτη" του μπάσκετ στην Ευρώπη και θα συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην "γηραιά ήπειρο", με τη βοήθεια της καλύτερης λίγκας του κόσμου.

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς -που αγωνίστηκε τη σεζόν 2002-2003 στους Philadelphia 76ers- θα εργάζεται πλέον για λογαριασμό του ΝΒΑ και θα εκπροσωπεί τη λίγκα σε events που θα έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ και τη βελτίωση του παιχνιδιού.

«Είναι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ μαζί με το ΝΒΑ για την ανάπτυξη του αθλήματος. Το ΝΒΑ και οι συνεργαζόμενοι οργανισμοί έχουν αφιερωθεί στη δημιουργία προγραμμάτων που θα ασχολούνται με τα παιδιά και θα τους δίνουν την ευκαιρία να μάθουν πολλά για το μπάσκετ και να διασκεδάσουν. Είναι τιμή μου που θα είμαι κομμάτι αυτού του εγχειρήματος.», δήλωσε ο 40χρονος παλαίμαχος σέντερ, που άρχισε το μπάσκετ στον Δαναό Τρικάλων και στην Ευρώπη, έπαιξε επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ, την Μπαρτσελόνα, την Ούλκερ, την Μοντεπάσκι Σιένα και την Βαγιαδολίδ..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα