Μπόγρης: «Πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό με Λαμποράλ»

Μπόγρης: «Πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό με Λαμποράλ»
Φαβορί τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα έχρισε ο Γιώργος Μπόγρης που παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Ο σέντερ της Μπιλμπάο, που τα πάει περίφημα φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Λαμποράλ Κούτσα και τον Γιάννη Μπουρούση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την Μπιλμπάο:
«Όλα καλά. Προσπαθούμε να μπούμε στο κλίμα με ένα ματς την εβδομάδα, ύστερα από τον αποκλεισμό στο Eurocup. Βασικά, είναι ιδανικές οι συνθήκες που έχω βρει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ. Καλό κλίμα στην ομάδα, πολύ καλοί προπονητής και παίκτες. Είναι σπάνιο το κλίμα αυτό. Όταν έχω χρόνο πάω να δω και τον Γιάννη (σ.σ. Μπουρούσης)».

Για το αν πιστεύει πως ο Μπουρούσης θα προλάβει να παίξει:
«Θα σφίξει δόντια να παίξει με τον Ολυμπιακό. Αν όχι του είπα να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες ακόμα (σ.σ. γέλια γιατί ακολουθεί το ματς της Μπιλμπάο με τη Λαμποράλ). Πιστεύω πως θα προλάβει με τον Ολυμπιακό. Είναι όλη μέρα στα γυμναστήρια και είναι πολύ σημαντικό ματς και χωρίς εκείνον είναι δύσκολα γι’ αυτούς».

Για το αν του γέμιζε το.. μάτι από την αρχή η Λαμποράλ:
«Στην αρχή όχι, αλλά ο Περάσοβιτς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ενώ του έχει βγει και του Γιάννη που έχει το “πράσινο φως” να κάνει ό,τι θέλει. Έχει αυτοπεποίθηση και κάνει αυτό βλέπουμε τώρα. Παίζουν ένα μπάσκετ πιο αλέγκρο χωρίς πολλούς κανόνες, που δεν συνηθίζεται στην Ευρώπη. Ο Γιάννης είναι σαν πόιντ… σέντερ, εμένα που θυμίζει τον Σαμπόνις, ο οποίος έπαιρνε την μπάλα στην κορυφή και ήξερε τι να την κάνει».

Για το αν μπορεί η Λαμποράλ Κούτσα να νικήσει τον Ολυμπιακό:
«Είναι δύσκολο να νικήσει στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός θέλει το αποτέλεσμα, είναι πιο συγκεντρωμένος στο στόχο και με τον κόσμο θα είναι δύσκολο για τη Λαμποράλ. Συν ότι ο Γιάννης έχει χάσει κάποιες προπονήσεις. Αυτό, δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει και το “must” για τη νίκη. Το πλάνο της Λαμποράλ είναι να νικήσει Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα στην έδρα της, τη Χίμκι και μετά στην Μπάμπεργκ. Θεωρώ πως πλεονέκτημα έχει ο Ολυμπιακός».

Για την Ουνικάχα Μάλαγα:
«Η Μάλαγα έχει πάθει μπλακ άουτ. Από τότε που χτύπησε και ο Μάρκοβιτς έχει πάρει το παιχνίδι ο Νέντοβιτς που δεν είναι πλέι μέικερ. Δεν έχει αρχή και τέλος, έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της και είναι σε κακό φεγγάρι. Έμεινε εκτός Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια και μπορεί να μείνει εκτός ακόμη και από τα πλέι οφ».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Φώτη Κατσικάρη:
«Όλα καλά. Είναι ευχαριστημένος με την ομάδα του τη Μούρθια. Πιο πολύ για το Μπιλμπάο που έχει ζήσει χρόνια εδώ, μιλήσαμε».

Για την Εθνική:
«Κάθε χρόνο την έχω στο μυαλό μου. Πρόπερσι την είχα αλλά πήγα μόνο στην προετοιμασία, πέρυσι την είχα στο μυαλό δεν πήγα και φέτος θα την έχω. Αλλά ό,τι και να γίνει θα συνεχίσω να δουλεύω. Είναι τιμή και πρόκληση να παίξω σε ένα μεγάλο τουρνουά με την Εθνική».

Για τον Σον Τζέιμς:
«Θεωρώ ότι οι παίκτες πρέπει να βρουν κατάλληλες συνθήκες. Πιστεύω πως έκανε κάποια καλά παιχνίδια στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε ποτέ μέλος της ομάδας και δεν πρόλαβε να πάρει αυτοπεποίθηση. Να σου πω την αλήθεια, πάλι τα ίδια θα έλεγα κα τώρα αν με ρωτούσες γιατί από τότε που έφυγε από την Μπιλμπάο πήγαν όλα καλά για μένα (σ.σ. γέλια)! Η αλήθεια είναι ότι ο Σον είναι καλός παίκτης, αλλά δεν βρήκε χημεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.