Ντε Κολό: «Μάθαμε από τα λάθη μας με τον Ολυμπιακό»

Ντε Κολό: «Μάθαμε από τα λάθη μας με τον Ολυμπιακό»
Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας παραχώρησε ο Νάντο Ντε Κολό με αφορμή την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης για τον Φεβρουάριο.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα παιχνίδια της ομάδας του με τον Ολυμπιακό και πως η ΤΣΣΚΑ έμαθε από τα λάθη των προηγούμενων ετών.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Ολυμπιακό, αλλά και την ομάδα του:

Για τον Ολυμπιακό:
«Ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο. Παίζουν εξαιρετική άμυνα και είναι δυνατή ομάδα. Πιστεύω όμως πως και εμείς είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Φυσικά και δεν ξεχνάμε τι είχε γίνει την περσινή σεζόν αλλά και γενικότερα στο παρελθόν όταν τους αντιμετωπίσαμε. Νομίζω πως μάθαμε από τα λάθη μας και κάναμε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι φέτος».

Στην έδρα της Ρεάλ δοκιμάζεται την Τετάρτη η ΤΣΣΚΑ του Ντε Κολό. Στο 1.92 η νίκη των Ρώσων στην Expekt.

Για την ΤΣΚΚΑ Μόσχας:
«Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορετικά πράγματα πάνω στο παρκέ, και όταν ξεκινάμε να παίζουμε μαζί στην άμυνα τότε έχουμε αυτοπεποίθηση και στην επίθεση. Ο καθένας είναι ικανός να σκοράρει. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας: όλοι μπορούν να είναι επικίνδυνοι στην επίθεση».

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς:
«Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πολύ καλό κομμάτι. Προσπαθούμε να μιλάμε πολύ σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση, προκειμένου να βρούμε το πως μπορούμε να είμαστε καλύτεροι παίζοντας μαζί. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα όταν είμαστε μαζί στο παρκέ. Δουλεύουμε σε αυτό κάθε μέρα, αλλά σε αυτό το σημείο ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον»