Πώς θα ήταν το ρεκόρ του Κάρι στα άλλα αμερικανικά αθλήματα; (pics)

Πώς θα ήταν το ρεκόρ του Κάρι στα άλλα αμερικανικά αθλήματα; (pics)

Πώς θα ήταν το ρεκόρ του Κάρι στα άλλα αμερικανικά αθλήματα; (pics)

bet365

Η σεζόν που πραγματοποιεί ο Στεφ Κάρι φέτος είναι πέρα για πέρα... διαστημική. Ο MVP της περσινής σεζόν και πιθανότατα MVP και της φετινής σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Συγκρίνοντας κανείς τις επιδόσεις και τα ρεκόρ του Κάρι με τα αντίστοιχα ρεκόρ άλλων μεγάλων αμερικανικών αθλημάτων, αυτόματα γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Σύμφωνα με μια ανάλυση, ο Κάρι είναι πολύ πιθανόν να τελειώσει την κανονική περίοδο με 400 εύστοχα τρίποντα, κάτι που σημαίνει πως θα έχει αυξήσει το προηγούμενο (δικό του) ρεκόρ κατά 40%.

Παρόλο που στην Ελλάδα δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αθλήματα όπως το baseball ή το αμερικανικό ποδόσφαιρο, αν πάρει κάποιος αυτό το ποσοστό και το προσθέσει σε επί μέρους ρεκόρ των αθλημάτων αυτών τότε το ρεκόρ του Κάρι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Πηγή: fivethirtyeight.com

Όπως και να χει, αυτά που κάνει ο Στεφ Κάρι φέτος στα παρκέ του ΝΒΑ είναι ασύλληπτα. Δείτε πόσο θα έχει αυξήσει το ρεκόρ στα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αν όντως φτάσει στα 400 (περίπου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα