Το... τρελό φινάλε πριν από την ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΑ του Γιουλ! (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Το... τρελό φινάλε πριν από την ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΑ του Γιουλ! (vids)

bet365

Το φινάλε της αναμέτρησης Βαλένθια - Ρεάλ θα μείνει στην ιστορία, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε... απίστευτα πράγματα σε αγώνα της ACB!

Στις 19 Μαρτίου του 2011, η Ουνικάχα Μάλαγα είχε υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με το σκορ στο 63-62 και περίπου 40 δευτερόλεπτα για το φινάλε ο Γκαρμπαχόσα είχε σταματήσει εντυπωσιακά τον Πριτζιόνι, ο οποίος όμως στη συνέχεια έβαλε ένα απίθανο τρίποντο για το 63-65.

Ακολούθησε τρίποντο του Γκαρμπαχόσα στα -26.6'' (66-65) με τον Πριτζιόνι να βάζει νέα ΣΟΥΤΑΡΑ για το 66-68 με μόλις 4 δευτερόλεπτα ν' απομένουν! Ποιος σας είπε, όμως, ότι το ματς είχε τελειώσει;

Ο ΜακΙντάιρ πήρε την μπάλα, πρόλαβε τον χρόνο και με ένα ΦΟΒΕΡΟ σουτ διαμόρφωσε το τελικό 69-68! Απερίγραπτο φινάλε, με τον Ισπανό εκφωνητή να έχει μείνει στην ιστορία, όπως θα δείτε στο video! Θυμειθήτε τα όσα έγιναν στον αγώνα Ουνικάχα - Ρεάλ κι εν συνεχεία δείτε ξανά το απίστευτο σουτ του Σέρχιο Γιουλ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα