Σαρικόπουλος: «Δεν επιτρέπονται τα νεκρά διαστήματα απέναντι στον Άρη»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σαρικόπουλος: «Δεν επιτρέπονται τα νεκρά διαστήματα απέναντι στον Άρη»

bet365

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε πως θα πρέπει ν' αφήσουν πίσω την ήττα από τον Άρη και να συγκεντρωθούν στην επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

«Περιμέναμε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είχαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως, απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Άρης δεν επιτρέπεται να έχεις νεκρά διαστήματα ειδικά όταν τον αντιμετωπίζεις στην έδρα του. Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος μας κόστισαν το παιχνίδι. Είναι μια ήττα που πρέπει από απόψε κιόλας να ξεχάσουμε και από αύριο να ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το καλό είναι πως μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να το προετοιμάσουμε ιδανικά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη και συγχαρητήρια για τη νίκη.

Αυτή η ήττα θεωρώ πως σημαίνει πολλά και τίποτα ταυτοχρόνως. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Αλλά αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και να έχεις πλεονέκτημα στα πλέι οφ πρέπει να έρθεις εδώ και να πάρεις ένα ματς… Να δείξεις ανωτερότητα και να σπάσεις την έδρα», ήταν τα λόγια του Ζήση Σαρικόπουλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα