Για τρία χρόνια στην Ευρωλίγκα η VTB

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Για τρία χρόνια στην Ευρωλίγκα η VTB

bet365

Σημαντική συμφωνία μεταξύ της VTB και της Ευρωλίγκας για δύο ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η VTB League με επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως οι ομάδες της επέλεξαν τις διοργανώσεις της Euroleague (Ευρωλίγκα και Eurocup) έναντι του Champions League της FIBA. Μάλιστα οι συμμετοχές αυξήθηκαν αφού πλέον θα παίζει και δεύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Παρασκευή στην Μόσχα οι ομάδες της VTB United League συζήτησαν και αποδέχθηκαν την πρόταση της Euroleague Basketball, η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Πέμπτης μεταξύ του Τζόρντι Μπερτομέου και της διοίκησης της VTB.

Η τριετής συμφωνία περιλαμβάνει πρόσβαση στην Euroleague και το Eurocup για το 2016-2017, το 2017-2018 και το 2018-2019. Η VTB θα παραλάβει ένα συμβόλαιο Τύπου Β για την Euroleague, το οποίο θα πάει στον πρωταθλητή ή στον φιναλίστ (αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει συμβόλαιο Τύπου Α, κατακτήσει το πρωτάθλημα) των πλέι οφ της VTB. Επιπλέον, η VTB θα έχει τουλάχιστον τρεις θέσεις κάθε χρόνο στο Eurocup για την ίδια τριετία για τις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (για παράδειγμα, για τις ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η, την 4η και την 5η θέση στο φινάλε του πρωταθλήματος).

Η πρόταση της Euroleague έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία ύστερα από ψηφοφορία της διοίκησης της VTB».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα