Φάρος: «Οσκαρική εμφάνιση από την τριάδα των διαιτητών»

Φάρος: «Οσκαρική εμφάνιση από την τριάδα των διαιτητών»

bet365

Μια πολύ... ενδιαφέρουσα ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου με αφορμή τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Εθνικό.

Ο Φάρος ηττήθηκε από την ομάδα του Πειραιά στην παράταση με 86-85, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Γκόντα, Καλδίρη και Μαγκλογιάννη

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Εθνικό

Ενώ σε τριάντα ώρες περιμένει ο Leonardo Di Caprio να πάρει επιτέλους το πρώτο όσκαρ της καριέρας του, η Αμερικανική Ακαδημία κινηματογράφου πραγματοποιεί έκτακτη συνεδρίαση ώστε να συμπεριλάβει στους υποψήφιους την τριάδα των διαιτητών του αγώνα Εθνικός – Φάρος Κερατσινίου.
Η τριάδα Γκόντας-Καλδίρης-Μαγκλογιάννης πραγματοποίησαν οσκαρική εμφάνιση και σίγουρα δικαιούνται από ένα αγαλματίδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μόνος ενδοιασμός της Ακαδημίας είναι αν θα πρέπει να μπουν στην κατηγορία θρίλερ λόγω του «λουτρού αίματος» που προκάλεσαν ή στην κατηγορία κωμωδίας λόγω του άφθονου γέλιου που σκόρπισαν σ” όλο τον κόσμο που παρακολούθησε στην τηλεόραση το σημερινό παιχνίδι.

Φάρος και Παναθηναϊκός κοντράρονται στον τελικού Κυπέλλου. Θα καταφέρουν οι δύο ομάδες να πετύχουν περισσότερους από 145 πόντους; Στο 1.87 αυτή η επιλογή στη Vistabet.


Κύριοι της Κ.Ε.Δ. και της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ευτυχώς το ματς ήταν τηλεοπτικό κι είδε όλη η Ελλάδα την < ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ > των τριών αυτών διαιτητών!!
Προστατέψτε το πρωτάθλημα όσο ειναι νωρίς…
Εσείς έχετε και το μαχαίρι και το καρπούζι ….
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού για τη νίκη και στη Διοίκησή του για την άψογη φιλοξενία»

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα