Μαρκόπουλος Σ.: «Είχαμε την εμπειρία και πήραμε τη νίκη που θέλαμε πολύ»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος Σ.: «Είχαμε την εμπειρία και πήραμε τη νίκη που θέλαμε πολύ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής απ' το ΔΑΚ Τρίπολης επί του Αρκαδικού (66-68) κι ο Σούλης Μαρκόπουλος συνέχαρη τους παίκτες του για το χαρακτήρα τους σε μία δυνατή έδρα.

«Θα 'θελα να δώσω πολλά "συγχαρητήρια" στους παίκτες μου που κράτησαν την συγκέντρωσή τους για 40 λεπτά. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Παίξαμε σε μία έδρα η οποία τον τελευταίο χρόνο είναι πολύ δυνατή. Καταφέραμε και κρατήσαμε το προβάδισμά μας στο μεγαλύτερο διάστημα. Χτίσαμε μία διαφορά 8 πόντων, αλλά κάναμε λάθη στην τακτική μας στην άμυνα. Καταφέραμε στο τέλος και προηγήθηκαμε για ένα καλάθι. Στο τέλος έπαιξε ρόλο κι η κούραση. Το ματς φαινόταν ότι θα κρινόταν όπως κρίθηκε. Κάθε ομάδα θα μπορούσε να 'χε κερδίσει το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε την εμπειρία, ελέγξαμε το ματς και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Θα ήθελα να δώσω πολλά "συγχαρητήρια" στον κ. Καστρίτη» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 21ης αγωνιστικής της Α1 ο 67χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Με τη σειρά του, ο Απόλλων Τσόχλας σχολίασε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το ήθελαν κι οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Εμείς το θέλαμε όπως κι ο Αρκαδικός, αλλά ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Ο Αρκαδικός είναι καλή και βελτιωμένη ομάδα. Τους εύχομαι "καλή συνέχεια"».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα