Κάρι: «Έχει αρχίσει να είναι ενοχλητική η κριτική»

Κάρι: «Έχει αρχίσει να είναι ενοχλητική η κριτική»

Κάρι: «Έχει αρχίσει να είναι ενοχλητική η κριτική»

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παρότι έχουν το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ μέχρι στιγμής έχουν αρχίσει να ενοχλούνται από τα επικριτικά σχόλια που δέχονται.

Αρκετοί παλαίμαχοι σταρ του ΝΒΑ έχουν δηλώσει πως ο μοναδικός λόγος που οι Ουόριορς είναι επιτυχημένοι έγκειται στο γεγονός πως το πρωτάθλημα είναι πλέον πολύ μαλθακό.

Ο MVP της περασμένης σεζόν και κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ και φέτος, Στεφ Κάρι, έχει κουραστεί με όλα αυτά τα σχόλια και σε δηλώσεις του, τόνισε πως σε αντίθεση με τους υπόλοιπους οι Ουόριορς δεν ασχολούνται με τις άλλες ομάδες του παρελθόντος.

«Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ενοχλητικό. Έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και περνάμε καλά όταν είμαστε στο παρκέ, κάτι που φαίνεται, προφανώς», είπε αρχικά ο Κάρι.

«Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, αλλά δε μας ακούει κανείς να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με άλλες μεγάλες ομάδες του παρελθόντος. Ζούμε τη στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο MVP.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα