Το δώρο του Κόμπι στον καλύτερο αμυντικό που αντιμετώπισε (pic)

Το δώρο του Κόμπι στον καλύτερο αμυντικό που αντιμετώπισε (pic)

bet365

Λ.Α Λέικερς και Μέμφις Γκρίζλις αναμετρήθηκαν για προτελευταία φορά στην 20ετή καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ και ο 37χρονος σταρ έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στον Τόνι Άλεν.

Ο θρύλος των Λέικερς δώρισε ένα ζευγάρι από τα παπούτσια του στον γκαρντ των Γκρίζλις, έχοντας γράψει πάνω μια πολύ τιμητική αφιέρωση.

«Στον Τόνι, τον καλύτερο αμυντικό που αντιμετώπισα ποτέ», έγραψε στα παπούτσια ο Κόμπι, ο οποίος ξεκαθάρισε με αυτόν τον τρόπο για ακόμη μια φορά πως ο Τόνι Άλεν είναι ο καλύτερος αμυντικός γκαρντ στο ΝΒΑ.

Στο να βγάλει ο Κόμπι αυτό το συμπέρασμα βοήθησε και η φοβερή αμυντική εμφάνιση του Άλεν στους τελικούς του 2010 ανάμεσα σε Σέλτικς και Λέικερς, όταν κράτησε τον σταρ των Λέικερς σε χαμηλά επίπεδα ευστοχίας (40,5%) σε όλη τη σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους δυο παίκτες δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση. Ο μεν Κόμπι αντιμετώπισε πρόβλημα στον ώμο, ενώ ο Άλεν δε μπήκε καθόλου στο παρκέ μετά από απόφαση του προπονητή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα