Πασκουάλ: «Δεν είναι εύκολο να βγάζεις τον Ολυμπιακό εκτός παιχνιδιού»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Δεν είναι εύκολο να βγάζεις τον Ολυμπιακό εκτός παιχνιδιού»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, επισημαίνοντας πως δεν είναι εύκολο να βγάλει κάποιος εκτός παιχνιδιού τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην θετική παρουσία του Ντόρσεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, κυρίως γιατί πήραμε και τη διαφορά. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας γιατί ήταν φανταστικοί απόψε. Ήταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, μία υψηλού επιπέδου ατμόσφαιρα. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στην αναμέτρηση, παρά το νευρικό ξεκίνημα. Μας πήρε λίγο χρόνο για να μπούμε στο ματς, αλλά σταδιακά γίναμε πιο συμπαγείς σε άμυνα και επίθεση, παίζοντας πολύ καλά για τρεις περιόδους. Παίξαμε λίγο χειρότερα στο τέταρτο, αλλά σε γενικές γραμμές, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο να βγάζεις τον Ολυμπιακό εκτός παιχνιδιού, φτάνοντας ακόμη και στο +25 που είναι μία σημαντική διαφορά. Ο Ολυμπιακός πάντα επιστρέφει και αυτό μας δίνει ένα εύσημο παραπάνω». , δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι μία περίεργη χρονιά για εμάς, στην οποία έχουμε κάνει τρία άσχημα παιχνίδια και έμοιαζε πως θα είναι μια κακή χρονιά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση για να πάρουμε κι άλλες νίκες. Είχαμε την απώλεια του Λαουάλ, αλλά ο Ντόρσεϊ τα ισορρόπησε όλα. Έκανε ένα καλό παιχνίδι, με πολλή ενέργεια, καλή άμυνα και ριμπάουντ. Αν και δεν είναι ένας παίκτης που περιμένεις να βάλει 12 πόντους σε κάθε παιχνίδι, μας ισορρόπησε πολύ η παρουσία του στο ματς. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και έπαιξε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Τώρα είμαστε στην τέταρτη θέση και έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Χίμκι την άλλη εβδομάδα. Και οι δύο ομάδες έχουμε τέσσερις νίκες και παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία ομάδα με καλούς παίκτες».