ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ

Τόμιτς: «Πρέπει να αλλάξουμε και θα αλλάξουμε»

Ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στην ασχημη αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και δήλωσε σίγουρος πως θα βελτιωθεί άμεσα. 

Τόμιτς: «Πρέπει να αλλάξουμε και θα αλλάξουμε»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε, «Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, στα επόμενα τρία δεν παίξαμε καθόλου καλά. Στη Βαρκελώνη αν αφήσεις την Μπαρτσελόνα να βρει ρυθμό και να τρέξει τότε αυτό είναι το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε παραπάνω. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Όταν η διαφορά πήγε στους 14-15 δεν καταφέραμε να γυρίσουμε ούτε μια στιγμή στο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε ξανά το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι παρατήσαμε τον αγώνα, απλώς δεν καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά κάτω από τους 10 πόντους.  Θα κάνουμε την ανάλυση του παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας στα επόμενα ματς».

Στη συνέχεια ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στη μάχη της πρόκρισης, «Δεν ξέρεις τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Ακόμα και τώρα θα γίνουν μεγάλες ανατροπές. Εξαρτάται από τις άλλες ομάδες, αλλά και από εμάς. Δεν μπορούμε να δούμε ακόμα πόσες νίκες χρειαζόμαστε. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί στα επόμενα ματς να αλλάξει η εικόνα και μας θα αλλάξει».

Τέλος μίλησε για τον Χακίμ Ουόρικ... «Έχουμε έναν καινούριο παίκτη. Περιμένουμ να μας βοηθήσει και πρέπει να μας βοηθήσει άμεσα γιατί τον έχουμε ανάγκη».