Καλλινικίδης: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε!»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Καλλινικίδης: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε!»

bet365

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης γνωρίζει πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (27/2, 17:00) είναι δύσκολο, ωστόσο οφείλουν να το παλέψουν.

Το blog του Αβράαμ Καλλινικίδη στο esake.gr:

«Αγαπημένοι μου φίλοι καλό σας απόγευμα. Είμαστε μια μέρα από ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για την ομάδα μας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Την περασμένη εβδομάδα καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε σε μεγάλο βαθμό όσα μας είχε πει ο προπονητής μας και εν τέλει να πάρουμε τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Σε ένα γεμάτο γήπεδο, ένα πραγματικό «καμίνι», μια μαγική ατμόσφαιρα, ήμασταν σε πολύ μεγάλο βαθμό όπως μας ήθελε ο προπονητής μας. Η κατάσταση στη βαθμολογία δεν έχει αλλάξει δραματικά και εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε αφού φτάνουμε πλέον, στο τέλος του πρωταθλήματος.

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουμε χρέος να το παλέψουμε. Να τα δώσουμε όλα, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Είναι δεδομένο πως στο μυαλό όλων υπάρχει η νίκη κόντρα σε μια ομάδα έμπειρη και άκρως ποιοτική. Περιμένω και εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου ένα ΔΑΚ γεμάτο, ένα γήπεδο… μπλε και άκρως «φασαριόζικο». Είναι πολύ ωραίο για εμάς να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα, ενώ είναι επίσης ωραίο να έρχονται αντίπαλοι, ακόμα και αν έχουν ηττηθεί και να λένε τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας σου.

Τους περιμένουμε όλους, λοιπόν, στο ΔΑΚ για μια πολύ ωραία και γιορτινή ατμόσφαιρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα