Ζντοβτς: «Έτοιμοι για να παλέψουμε στη Θεσσαλονίκη»

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 28/2 17:00

Ζντοβτς: «Έτοιμοι για να παλέψουμε στη Θεσσαλονίκη»

Ζντοβτς: «Έτοιμοι για να παλέψουμε στη Θεσσαλονίκη»

Ο Γιούρι Ζντοβτς χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Άρη (28/2, 17:00) ως ένα από τα πιο καθοριστικά για την τρίτη θέση και τόνισε πως είναι έτοιμοι για «μάχη».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στο esake.gr:

- Είναι αγώνας «τελικός» για την 3η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου;

«Δεν θα το έλεγα ακριβώς. Υπάρχουν ακόμα πολλά ματς στη συνέχεια. Όλα είναι πιθανά αλλά σίγουρα είναι ένα από τα πιο καθοριστικά ματς. Εάν κερδίσουμε τον αγώνα θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να τερματίσουμε τρίτοι και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε στη Θεσσαλονίκη».

- Το «Nick Galis Hall» είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα κάνετε κάποια ειδική προετοιμασία ή θα αλλάξετε κάποια στοιχεία της τακτικής σας για να ξεπεράσετε αυτή την δυσκολία;

«Προετοιμαζόμαστε κανονικά όπως σε όλα τα ματς. Δεν θα αλλάξω τη φιλοσοφία μου. Θέλω να κερδίζω σε κάθε αγώνα. Προσωπικά, προτιμώ να παίζω σε τέτοιες έδρες. Σίγουρα συμφωνώ ότι είναι μία δύσκολη έδρα αλλά αυτό μόνο θετική ώθηση μπορεί να δώσει στους παίκτες μου. Όλα θα πάνε καλά».

Στην έδρα του Αρη δοκιμάζεται την Κυριακή η ΑΕΚ. Στο 2.40 στη Vistabet το διπλό της Ενωσης.

- Που νομίζετε ότι θα κριθεί ο αγώνας;

«Απ’ ότι είδα στο βίντεο από τον αγώνα του Κυπέλλου, η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά και μπορούσε να είχε κερδίσει. Το σημαντικό είναι να καταφέρεις να ελέγξεις τον ρυθμό του αγώνα και ειδικά στο τέλος. Να μη γίνουν αβίαστα λάθη και να μην δώσεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια. Όλοι οι εκτός έδρας αγώνες είναι κάπως έτσι, αλλά με αντίπαλο τον Άρη είναι διαφορετικά. Παίζουν σκληρή άμυνα και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτούν το λάθος σου».

Best of internet