Ντούβνιακ: «Να αποκτήσουμε ξανά την νοοτροπία νικητή»

Φάνης Παναγιώτου
Ντούβνιακ: «Να αποκτήσουμε ξανά την νοοτροπία νικητή»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και κόντρα στον Αρκαδικό (27/02, 17:00) θα ψάξει πάση θυσία την επιστροφή στις νίκες, όπως υπογράμμισε κι ο Ούρος Ντούβνιακ.

Το blog του γκαρντ του ΠΑΟΚ στο esake.gr:

Μετά από ένα σερί με έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και θέλουμε πολύ, αλλά και έχουμε ανάγκη μία νίκη. Και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την πετύχουμε στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αν τα υπολογίσουμε όλα και μαζί τις απουσίες που θα έχουμε και πάλι. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν από την διακοπή, την οποία έχουμε όλοι ανάγκη, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία στην τελευταία εξάδα των αγώνων που θα ακολουθήσουν. Κι αυτό μπορεί να γίνει με μία νίκη.

Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να περάσει από την έδρα του Αρκαδικού το Σάββατο; Στο 1.47 στη Novibet η νίκη του «Δικεφάλου».

Θα είναι πολύ σημαντικό να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας και να αποκτήσουμε ξανά την νοοτροπία νικητή που είχαμε όλο εκείνο το διάστημα της σεζόν που η ομάδα πέτυχε σημαντικές νίκες και απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Είμαστε η ίδια ομάδα που τα έκανε όλα αυτά, συνεχίζω να πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να επανέλθουμε. Είναι όλα στο μυαλό μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα