Σπανούλης & Πρίντεζης στον... τόπο του εγκλήματος!

Gazzetta team
Σπανούλης & Πρίντεζης στον... τόπο του εγκλήματος!
Ο Ολυμπιακός επιστρέψει στη Βαρκελώνη και θέλει να πανηγυρίσει νέα μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θ' αντιμετωπίσει τους «Μπλαουγκράνα» με τον άσο να τιμάται στο 1.40 και το διπλό του Ολυμπιακού να πληρώνει 3.15! Όποιος βλέπει εύκολη επικράτηση μπορεί να... προσπεράσει το 1.40 και να κοιτάξει στη νίκη της Μπαρτσελόνα με περισσότερους από 7 πόντους που διπλασιάζει το ποντάρισμα σου!

Από εκεί και πέρα, το line στο under/over βρίσκεται στους 148.5 πόντους, ωστόσο υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών επιλογών, κάτι που ισχύει και για τα χάντικαπ. Όσο για τα ημίχρονα τελικά; Αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν από το ημίχρονο, τότε θα πληρωθείς 4 φορές τα χρήματα που θα ποντάρεις!

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Το line του Γιώργου Πρίντεζη βρίσκεται στους 13.5 πόντους, όπως κι εκείνον του Βασίλη Σπανούλη, ενώ του Οθέλο Χάντερ είναι στους 10.5 πόντους. Από την άλλη, μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τους Τόμιτς, Ντόελμαν, Σατοράνσκι και να πληρωθείς σε πολύ καλές αποδόσεις!

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Εφές και ο άσος πληρώνει 1.825 και τη νίκη των Τούρκων να βρίσκεται στο 2.10. Το line στο under/over βρίσκεται στους 157.5 πόντους, ενώ μπορείς ακόμα να ποντάρεις στο σύνολο των πόντων της γηπεδούχου ομάδας ή της φιλοξενούμενης.

Ακόμα, μπορείς να κάνεις παιχνίδι με τα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Πόσους πόντους θα βάλουν οι Ζίρμπες και Μίλερ που είναι τα... πρώτα βιολιά του Ερυθρού Αστέρα; Στούς πόσους θα σταματήσει ο Τόμας Ερτέλ;