Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Χακίμ Ουόρικ (gTV)

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Χακίμ Ουόρικ (gTV)

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Χακίμ Ουόρικ (gTV)
Ο Χακίμ Ουόρικ προσγειώθηκε στη χώρα μας και το επόμενο διάστημα θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν. Το gazzetta.gr ήταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο πολύπειρος φόργουορντ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 12:05, με την πτήση του από το Αμπού Ντάμπι να προσγειώνεται 40 λεπτά νωρίτερα του προγραμματισμένου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις του στην Αυστραλία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα κι έτσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να… εμφανιστεί με τη Λαμποράλ Κούτσα την επόμενη εβδομάδα, κάτι που φυσικά είναι κυρίως θέμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των συνεργατών του.

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό, ο Ουόρικ απάντησε πως μίλησε με φίλους του, αλλά και τον Τζος Τσίλντρες πριν πάρει την απόφαση να συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο άλλοτε παίκτης των «ερυθρολεύκων» του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, αλλά και τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό από πλευράς οργάνωσης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα