Μάλτση: «Έχουμε ομαδάρα και... βγαίνει στο γήπεδο»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ EUROBASKET

Μάλτση: «Έχουμε ομαδάρα και... βγαίνει στο γήπεδο»

Η ΕΒίνα Μάλτση μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών να παίξει στο Eurobasket 2017. 

Μάλτση: «Έχουμε ομαδάρα και... βγαίνει στο γήπεδο»

Η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια των ημερών μας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τη νίκη επί της Ελβετίας και στη γεινόκτερη πορεία μέχρι τώρα της ομάδας.

Αναλυτικά η Εβίνα Μάλτση ανέφερε, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες  για τη νίκη μας. Κερδίσαμε πάρα πολύ εύκολα την Ελβετία. Έχουμε ομαδάρα, διαθέτουμε πολύ καλό κλίμα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Δεν φάνηκε να δυσκολευτήκαμε, αλλά το παιχνίδι με την Ελβετία δεν ήταν καλό. Πετύχαμε, όμως, αυτό που θέλαμε παίρνοντας και μια μεγάλη διαφορά. Πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στους αγώνες που θα γίνουν τον Νοέμβριο. Εύχομαι στο μέλλον να είμαστε ακόμα καλύτερα».

Η Εθνική Γυναικών είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου της με την Εβίνα Μάλτση να σημειώνει... «Είμαστε, είναι η αλήθεια, πολύ κοντά στην πρόκριση στα τελικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Το Νοέμβριο κυνηγάμε μια νίκη επί της Βουλγαρίας στην έδρα μας και γιατί όχι και μια εκτός επί της Ρωσίας.  Αν χάσουμε,  τέλος πάντων, από τη Ρωσία πάμε για δεύτεροι στον όμιλο. Πιστεύω ότι θα είμαστε μεταξύ των καλύτερων δεύτερων των ομίλων και ευελπιστώ ότι θα περάσουμε. Έχουμε κάνει το 70% της προσπάθειάς μας και δεν νομίζω κάτι να μην πάει καλά. Έχουμε δείξει ότι είμαστε σοβαρή ομάδα, ξέρουμε τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο και το θέλουμε πολύ. Να είμαστε όλες υγιείς και τα πάντα θα πάνε καλά».

Best of internet