Εκνευρισμένος με την... ομάδα του ο Άντονι

Εκνευρισμένος με την... ομάδα του ο Άντονι

Εκνευρισμένος με την... ομάδα του ο Άντονι

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι υπέγραψε το καλοκαίρι του 2014 επέκταση συμβολαίου με τους Νικς, ωστόσο έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί στα πλέι οφ και το γεγονός αυτό τον ενοχλεί.

«Δε μου κάθεται καλά. Είναι πολύ δύσκολο το να το σκέφτομαι και να ξέρω ότι μπορεί να περάσουν ακόμη και τρία χρόνια που δε θα αλλάξουμε επίπεδο. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι, αλλά στην πραγματικότητα, πρέπει να αρχίσεις να το σκέφτεσαι αραιά και που», είπε ο Καρμέλο Άντονι σε συνέντευξή του.

Παρά τη δυσαρέσκειά του με την απόδοση των Νικς, ο Άντονι ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την ομάδα στο άμεσο μέλλον, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Νέα Υόρκη.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ραντούλιτσα σκοράρει τουλάχιστον 20 πόντους στο Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ.

«Όχι ακόμα, όχι ακόμα, όχι ακόμα. Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα το εξετάσω σοβαρά με τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους μάνατζέρ μου. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα γίνει τώρα», ξεκαθάρισε.

Ο Άντονι έγινε μέλος των Νικς το 2011 και έκτοτε έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την ομάδα της πόλης του.

 

NBA Τελευταία Νέα