Πάνου: «Με την νοοτροπία που έχει ο Γιάννης, μόνο μπροστά θα πηγαίνει»

Πάνου: «Με την νοοτροπία που έχει ο Γιάννης, μόνο μπροστά θα πηγαίνει»

Ο Γιώργος Πάνου, μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μίλησε για την συνάντηση του Γιάννη με τον Κόμπι, την αγάπη που έχει στην οικογένεια του, αλλά και το πρώτο τριπλ – ντραμπλ στο ΝΒΑ.

Πάνου: «Με την νοοτροπία που έχει ο Γιάννης, μόνο μπροστά θα πηγαίνει»

Ο μάνατζερ, αλλά και πολύ καλός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου, μίλησε για την προσωπική του σχέση με τον πάικτη, την αγάπη που έχει στην οικογένεια του, αλλά και για το πρώτο τριπλ – νταμπλ που πέτυχε ο Γιάννης στον αγώνα με τους Λέικερς.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Γιάννης έτρεμε πριν συναντήσει τον Κόμπι, αλλά και την πίστη του για το μέλλον του Αντετοκούνμπο στον «μαγικό» κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πάνου στον Σπορ FM 94,6:

Για τον ρόλο του μάνατζερ και τη σχέση του με έναν παίκτη: 

«Για μένα οι διαπραγματεύσεις είναι απλώς το τελικό στάδιο στη σχέση σου με έναν παίκτη. Υπάρχουν πολλά μέχρι ένας άνθρωπος να σε εμπιστευτεί και να ακουμπήσει επάνω σου για να τον εκπροσωπείς. Πρέπει να έχει εμπιστοσύνη, να μην τον κανακεύεις, να είσαι δίπλα του στη ζωή του, στις δύσκολες στιγμές και στη χαρά του. Είναι ο έκτος χρόνος που γνωριζόμαστε με τον Γιάννη». 

Για τη σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του: 

«Προφανώς και όλοι αγαπάμε την οικογένειά μας. Ο Γιάννης θεωρεί τον εαυτό του πατέρα, πως αυτός στηρίζει την οικογένειά του πολύ. Θα σας πω ένα παράδειγμα... 
Ο Γιάννης είχε υπογράψει στη Σαραγόσα πριν το ΝΒΑ. Είχαμε συμφωνήσει να πετάξει μόνος του για την Ισπανία για να δει το σπίτι που θα μείνει. Αυτός όμως αρνήθηκε να πάει μόνος του εάν δεν πάει μαζί του η μητέρα. Αυτό είναι ενδεικτικό περιστατικό της αγάπης του προς την οικογένειά του». 

Για το τριπλ-νταμπλ που πέτυχε: 

«Κάποια στιγμή θα γινόταν. Από την στιγμή που αποφάσισε η μπάλα να πηγαίνει στα χέρια του ήταν θέμα χρόνου». 

Για την συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κόμπι Μπράιαντ: 

«Ο Γιάννης το είχε στο μυαλό του. Τον είχε δει στην προπόνηση το πρωί. Είχε μιλήσει μαζί του. Με δέος, τον γνώρισε. Έτρεμε όταν περίμενε να τον δει. Μου είπε μετά για τον Κόμπι: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μου είπε πράγματα που ένιωσα ότι πραγματικά τα εννοούσε». 

Για την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: 

«Ο συνεργάτης μου και εγώ αυτό που είδαμε πέραν των προσόντων είναι ο χαρακτήρας του. Το πόσο θέλει να γίνει καλύτερος, το πόσο του αρέσει, και πως είναι ένα ζωντανό παράδειγμα. Έτσι με αυτή τη νοοτροπία μόνο μπροστά θα πηγαίνει. Αν τον έβλεπα να είναι χαλαρός τότε θα ήμουν ο πρώτος που θα του το έλεγα. Ο Γιάννης για το τριπλ-νταμπλ απλώς χάρηκε μόνο για δέκα λεπτά».

Best of internet