Ζοτς: «Νομίζετε δεν ξέρουμε ποιους αντιμετωπίζουμε;»

Ζοτς: «Νομίζετε δεν ξέρουμε ποιους αντιμετωπίζουμε;»

Ζοτς: «Νομίζετε δεν ξέρουμε ποιους αντιμετωπίζουμε;»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει ξανά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και σε δηλώσεις του επεσήμανε πως η ομάδα του ξέρει ποιους αντιμετωπίζει παρά τα πολλά καινούρια πρόσωπα.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμπειρία του να επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως αυτή τη φορά ελπίζει ο Παναθηναϊκός να δυσκολευθεί περισσότερο.

«Τα συναισθήματα είναι πάντα ίδια. Δεν είναι απαραίτητο να τα επαναλάβω. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο κρίσιμο, γιατί έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια. Το διαφορετικό στοιχείο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει τρεις νέους παίκτες στη διάθεσή του και είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Εχουμε πρόβλημα όσον αφορά την συσσωρευμένη κούραση, καθώς δώσαμε τέσσερα παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα σε επτά ημέρες, ενώ έχουμε δύο σημαντικούς παίκτες εκτός, τον Πέρο Αντιτς και τον Κώστα Σλούκα, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας», είπε αρχικά.

Για το ΤΟΡ 16:
«Εχουμε ακόμα επτά παιχνίδια. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το αυριανό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μέχρι το επόμενο. Είμαστε σε καλή θέση, χάρη στο 7-0 και όλα εξαρτώνται από εμάς. Εχουμε ακόμα επτά παιχνίδια και από την αρχή του ομίλου ο στόχος μας ήταν να είμαστε στο Top-8 και είμαστε σε καλή θέση όπως φαίνεται τώρα. Όμως ακόμα είναι νωρίς. Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Ολοι έχουν τις πιθανότητές τους».

Για το αν φοβάται το πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός με τις προσθήκες:
«Ποτέ δεν φοβάμαι. Ο φόβος δεν υπάρχει για μένα. Εχουμε πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για τους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού. Είμαστε σοβαρή ομάδα. Εχουμε κάνει σκάουτινγκ, έχουμε δει βίντεο… Τι νομίζετε; Ότι ήρθαμε εδώ και δεν ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε; Είδαμε πως έπαιξε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ και το μοναδικό ερωτηματικό είναι πως και αν θα εμφανιστεί αύριο ο Χάντερ. Όμως αυτή δεν είναι ερώτηση για μένα, αλλά για τον… Σάσα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και στην Πόλη πήραμε μια δύσκολη νίκη απέναντί του. Πάντα είναι δύσκολο απέναντί του και ειδικά εδώ. Θυμάμαι τις δύο φορές που έχουμε έρθει εδώ, ήταν πολύ εύκολο για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.