Τζόρτζεβιτς: «Δεν ξέρω πολλές ομάδες που θέλουν αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Δεν ξέρω πολλές ομάδες που θέλουν αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή» (vid)
Η Φενέρμπαχτσε (7-0) είναι αήττητη στο ΤΟΡ 16, αλλά ο Παναθηναϊκός (4-3) είναι ανεβασμένος αυτή την εποχή κι εκθείασε την εικόνα του πριν απ' τη συνάντησή τους στο ΟΑΚΑ (25/2, 21:15/novasports 2).

«Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν την αναμέτρηση, ανεξάρτητα απ' το ποιοι παίκτες των δύο ομάδων θα 'ναι στο παρκέ. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιες θα 'ναι οι απουσίες της Φενερμπαχτσέ (Σλούκας & Άντιτς), όμως, οι λεπτομέρειες θ' αποφασίσουν. Ένα μεγάλο ριμπάουντ, μία βοήθεια, η δυνατή άμυνα... Τα μικρά πράγματα. Στην Κωνσταντινούπολη ηττηθήκαμε, ενώ το γυρίσαμε δύο φορές. Είχαμε κάκιστη αρχή, αν θυμάμαι καλά 14-0, 17-3, όμως, επιστρέψαμε και παίξαμε καλά για 30 λεπτά. Αυτό μας δίνει σιγουριά ότι μπορούμε να επαναλάβουμε αυτά τα 30 λεπτά. Αυτό χρειάζεται για να νικήσουμε την Φενέρμπαχτσε» ανέφερε, πριν μιλήσει και για...

...τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία στο παιχνίδι της τουρκικής ομάδος, όπως ψηλά απ' τη στεφάνη: «Οι παίκτες που έχει φέτος είναι απίστευτοι, μ' εμπειρία απ' το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα. Αυτό είναι κάτι που ο κόουτς Ομπράντοβιτς γνωρίζει πώς να το ενώσει. Έχουν γκαρντ με αθλητικότητα και τα πόδια που την κατατάσσουν, αν όχι πρώτη, ανάμεσα στις πρώτες 3 στον τομέα "αθλητικότητα" στην Ευρώπη».

...την πρόκριση στα playoffs και -γιατί όχι;- με πλεονέκτημα έδρας: «Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε μ' αυτόν τον τρόπο και να παίζουμε έτσι. Εχουμε ευκαιρία στα 7 παιχνίδια που απομένουν, τα οποία όλα είναι κρίσιμα, με πρώτο αυτό με τη Φενέρ. Όλα είναι κρίσιμα. Έχουμε την ευκαιρία μας, εξαρτάται από εμάς. Είμαστε μία διαφορετική ομάδα, με προσθήκες παικτών που διαθέτουν ενέργεια και κάποιους που επιστρέφουν από μικρούς τραυματισμούς που είναι κι αυτοί σημαντικοί. Δεν ξέρω πολλές ομάδες που θα 'θελαν να παίξουν με τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή».

Δείτε σε video τον 48χρονο Σέρβο προπονητή του Παναθηναϊκού να μιλά στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ εν όψει 8ης αγωνιστικής του ε' ομίλου της Ευρωλίγκας: