Συστήνεται η εταιρία που θα «τρέχει» το Champions League

Συστήνεται η εταιρία που θα «τρέχει» το Champions League

bet365

Άνθρωποι της FIBA, αλλά και των εγχώριων εθνικών πρωταθλημάτων συναντήθηκαν στο Παρίσι και μίλησαν για το Champions League, αλλά και το Europe Cup, που αναμένεται να δημιουργηθεί.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ξεκαθαρίστηκε πως η συμμετοχή των διοικούντων των εγχώριων πρωταθλημάτων στο νέο εγχείρημα της FIBA έγινε με ελεύθερη βούληση και χωρίς να ασκηθούν πιέσεις.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε η σύσταση μιας νέας εταιρίας που θα είναι υπεύθυνη να «τρέξει» την διοργάνωση του Champions League στις 2 Μαρτίου, της οποίας οι μετοχές θα μοιράζονται εξίσου σε FIBA (50%) και εγχώρια πρωταθλήματα (50%).

Τέλος, ανακοινώθηκε και η δημιουργία μιας μικρότερης διοργάνωσης, του Europe Cup, στο οποίο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συμμετέχουν και ομάδες από τη ζώνη της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα