Να ασχοληθούν επιτέλους με την Μπαρτσελόνα

Να ασχοληθούν επιτέλους με την Μπαρτσελόνα

Κωνσταντίνος Μελάγιες Κωνσταντίνος Μελάγιες
Να ασχοληθούν επιτέλους με την Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες προτιμά να ασχοληθεί με την Μπαρτσελόνα, παρά με τον Ουόρικ αφού δεν θα παίξει και δεν τον γνωρίζει για να κρίνει τη μεταγραφή.

Αυτά που έγιναν τις τελευταίες τρεις μέρες στον Ολυμπιακό είναι αδιανόητα.

Παίκτες που ήθελαν σαν τρελοί και έδιναν λεφτά να σπάσουν το συμβόλαιό του, δεν ήθελαν οι ομάδες (ανεξαρτήτως χρημάτων) να τους παραχωρήσουν.

Μετά όμως έπαιρναν μόνες τους τηλέφωνο να πουλήσουν τον παίκτη, αλλά στον Ολυμπιακό είχαν ήδη κλείσει τον Ουόρικ (όντως συνέβη).

Παίκτες που είχαν κοπεί για αγωνιστικούς ή όχι λόγους, επέστρεψαν αφού με τόσες αρνήσεις η λίστα συρρικνώθηκε και με τον χρόνο να πιέζει επαναπροσδιόριζαν αρκετά πράγματα κυνηγώντας παίκτη που πριν λίγο καιρό είχαν απορρίψει.

Οι Αγγελόπουλοι πήγαν όντως να κάνουν το «μπαμ» με τον Μπαρνιάνι. Δεν είναι παραμύθι. Προσπάθησαν. Του πρόσφεραν πολλά χρήματα για να τον δελεάσουν, αλλά αυτός επέμεινε στο «American Dream».

Κατέληξαν στον Χακίμ Ουόρικ. Δεν τον ξέρω. Δεν έχω επαφή με την αμερικανική αγορά. Ούτε με την Αυστραλιανή. Ήρθα στο γραφείο κι έμαθα ότι ο παίκτης ήταν αναπληρωματικός στη Melbourne United.

Ας είναι. Ένα κορμί έψαχνε ο Ολυμπιακός κι ένα κορμί πήρε.

Δεν τον ξέρω και δε μπορώ να τον κρίνω. Δεν έχω άποψη.

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Καιρός να ασχοληθούν στην ομάδα με την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Αν νομίζετε πως όλος αυτός ο θόρυβος που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες άφησε ανεπηρέαστους τους παίκτες κάνετε λάθος.

Αντί να υπάρχει η πρέπουσα ηρεμία πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού ασχολιόταν με τη μεταγραφή του σέντερ.

Οι Πειραιώτες θα έχουν προσθήκη στη Βαρκελώνη. Όχι τον Ουόρικ, αλλά τον Παπανικολάου. Ο Κώστας δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, όμως ακόμη κι έτσι είναι πολύτιμος για τους «ερυθρόλευκους». Θα βοηθήσει. Με την ενέργεια που θα βγάλει. Με την «απειλή» στην επίθεση. Με το πάθος και τον ενθουσιασμό του να δείξει πως αξίζει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Αν παίξει καλά και ο Μάντζαρης (πιστεύω θα είναι η αρχή της ανοδικής του πορείας αυτό το ματς) και βοηθήσει ο Μιλουτίνοφ όπως στο ματς του πρώτου γύρου, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει αυξημένες πιθανότητες.

Ξεκάθαρο φαβορί πάντως είναι η Μπαρτσελόνα.

ΥΓ: Ο Ουόρικ λογικά θα χάσει τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέχρι να έρθει και να κάνει και 2-3 προπονήσεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γεννήθηκε το 1977 και από μικρή ηλικία ερωτεύτηκε το μπάσκετ το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ως προπονητής (για λίγο) και πλέον ως δημοσιογράφος. Ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2002 και είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του όπως ήταν ακριβώς και την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με αυτή.

Πέραν του μπάσκετ του αρέσει να βλέπει (και να παίζει) τένις, μπιλιάρδο και ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άρνηση για το ΝΒΑ που είχε πιο παλιά, αλλά σαν την Euroleague... δεν έχει.