Μαλόουν: «Ήθελα τον Σφαιρόπουλο στους Nάγκετς!»

Μαλόουν: «Ήθελα τον Σφαιρόπουλο στους Nάγκετς!»

Gazzetta team
Μαλόουν: «Ήθελα τον Σφαιρόπουλο στους Nάγκετς!»

bet365

Ο Μάικ Μαλόουν, προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς, αποκάλυψε στον OTE TV πως έκανε προσπάθειες να φέρει στην ομάδα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ωστόσο εκείνος προτίμησε να συνεχίσει το έργο του στον Ολυμπιακό.

Ο Μάικ Μαλόουν μίλησε στην κάμερα του OTE TV και την εκπομπή «Pick n' Roll» κι αποκάλυψε τις φιλικές σχέσεις που έχει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την προσπάθεια που έκανε το περασμένο καλοκαίρι να τον φέρει στην ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός που αποκαλεί «Τζόνι Ρόκετ» επέλεξε να συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και δεν θέλησε να αποκομίσει νέες εμπειρίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

«Του είχα πει να ΄ρθει εδώ φέτος! Αλλά έχει μία τόσο καλή θέση στον Ολυμπιακό και δε μπορούσε. Το καταλαβαίνω. Είναι ο άνθρωπός μου. Τον λέω "Τζόνι Ρόκετ". Όταν ήμουν στους Καβαλίερς, το 2006, είχε έρθει σ' ένα σάμερ ριγκ. Είμαστε καλοί φίλοι, κρατάμε επαφή. Πάντα με καλεί σε σεμινάρια το καλοκαίρι. Λέει πως μετά θα με πάει στα ελληνικά νησιά, στη Μύκονο, στη Σαντορίνη, επομένως πρέπει να βρω ένα τρόπο να 'ρθω».

Μάλιστα, μίλησε για τον Ηλία Ζούρo, την αγάπη του για την Ελλάδα, μιας κι έχει παίξει μπάσκετ στην Αστόρια και για τον Κώστα Παπανικολάου.

 

NBA Τελευταία Νέα