Καββαδάς: «Προσπαθούμε για το καλύτερο»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Καββαδάς: «Προσπαθούμε για το καλύτερο»

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της 20ής αγωνιστικής κι όπως τόνισε το σημαντικό είναι να νικάει ο Αρκαδικός και να γίνει κι ο ίδιος καλύτερος.

Ο 24χρονος σέντερ του Αρκαδικού μίλησε στο esake.gr:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε συνδυασμό με την νίκη του Αρκαδικού επί του Απόλλωνα Carna Πάτρας;

«Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα, μέσα από αυτό γίνομαι και εγώ καλύτερος παίκτης. Έτσι αναδεικνύομαι και εγώ. Στόχος μας είναι η παραμονή, σίγουρα είναι καλό για μένα να βγαίνω MVP, όμως, σημασία έχει να νικάει η ομάδα. Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα».

- Θα καταφέρει ο Αρκαδικός να παραμείνει στην κατηγορία στην «παρθενική» συμμετοχή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Πιστεύω πως αν ήμασταν γεμάτοι όπως τώρα στο ρόστερ μας θα είχαμε ήδη εξασφαλίσει την σωτηρία και ενδεχομένως να παλεύαμε για κάτι παραπάνω. Έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα όμως, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, το παλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο».

- Που οφείλονται οι πολύ καλές εμφανίσεις σου στην φετινή σεζόν;

«Εγώ είμαι ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ αλλά δουλεύει στο γήπεδο. Εδώ έχω άλλο ρόλο, έχω ευκαιρίες, ελευθερία, με εμπιστεύεται ο προπονητής μου και προσπαθώ και εγώ να βοηθάω την ομάδα. Ως συνέπεια των παραπάνω ήρθε το να κάνω κάποιες καλές εμφανίσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα