Χάντερ: «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου η υπογραφή στον Παναθηναϊκό» (vid)

Χάντερ: «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου η υπογραφή στον Παναθηναϊκό» (vid)

Χάντερ: «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου η υπογραφή στον Παναθηναϊκό» (vid)
Το gazzetta.gr υποδέχθηκε τον Βινς Χάντερ, ο οποίος έφτασε γεμάτος όρεξη για δουλειά με στόχο να δικαιώσει όλους όσοι τον επέλεξαν απ' τον Παναθηναϊκό για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

O 21χρονος Αμερικανός PF/C αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 21:42 μέσω Φρανκφούρτης κι αφού δέχθηκε το καλωσόρισμα απ' τον βοηθό προπονητή της ομάδος, Σάνι Μπετσίροβιτς, μίλησε για όλα όσα ανοίγονται μπροστά του.

«Η υπογραφή στον Παναθηναϊκό αποτελεί τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ήρθα για να κερδίσω» ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και που βρίσκομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα που μου δίνει προοπτικές. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Σίγουρα αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας μου μετά τους Τζαζ. Νιώθω ευλογημένος Έχω μιλήσει με πολλούς παίκτες και από το ΝBA και γενικότερα για τον Παναθηναϊκό πριν αλλά και μετά την απόφασή μου, Όλοι ξέρουν για τoν Παναθηναϊκό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή στο παγκόσμιο μπάσκετ. Όλοι λένε ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και αμερικανικό μπάσκετ, αλλά εγώ είμαι έτοιμος για την πρόκληση», είπε στη συνέχεια.

ΦΩΤΟ: Βαγγέλης Στόλης

Για τα στοιχεία που θα δώσει στην ομάδα:
«Μπορεί να μην έχω εμπειρία από την Ευρωλίγκα αλλά όλη μου τη ζωή παίζω μπάσκετ κι αυτό ξέρω να κάνω καλά. Αυτό θα κάνω και στον Παναθηναϊκό. Αυτά που θέλω να προσφέρω είναι ενέργεια, ριμπάουντ, πάθος, άμυνα, πικ εν ρολ και τάπες. Είμαι γρήγορος και καλός ριμπάουντερ, ενώ μπορώ να μαρκάρω παίκτες από το “1” ως το “5”. Όλα αυτά θέλω να τα δείξω και στο παρκέ. Θέλω και μπορώ να κερδίζω. Όλοι θέλουν, κανείς δε θέλει να χάνει, αλλά αυτό που θέλω είναι να πετυχαίνω νίκες. Κι αυτό είναι κάτι που ταιριάζει στην ομάδα μου. Θέλω να πάρω πολλά Πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό. Πάμε να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.