Λυκογιάννης: «Είχε δύο όψεις το παιχνίδι»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Λυκογιάννης: «Είχε δύο όψεις το παιχνίδι»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης θεωρεί ότι το παιχνίδι στο Λαύριο είχε δύο όψεις και μίλησε για το που κρίθηκε.

Ο τεχνικός του Κολοσσού ανέφερε μετά την ήττα από το Λαύριο: «Το παιχνίδι είχε ξεκάθαρα δύο όψεις. Αυτή του πρώτου ημιχρόνου που το Λαύριο μπαίνει πολύ συγκεντρωμένο μέσα στο ματς ξεκινώντας από την προσπάθεια στην άμυνα, μας περιορίζει αισθητά και από εκεί και πέρα διαβάζει πάρα πολύ καλά το τι συμβαίνει στην επίθεση, ενώ για εμάς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε τελείως χωρίς συγκέντρωση στην προσωπική άμυνα και στα ένας εναντίον ενός χάνουμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες οπότε το ματς ανοίγει υπερβολικά πολύ.

Συζητάμε κάποια πράγματα μέσα στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιζόμαστε σαφώς πιο συγκεντρωμένοι, παίζουμε zone press σε όλο το γήπεδο το οποίο βοήθησε πάρα πολύ γιατί καθυστέρησε την επίθεση του Λαυρίου. Από εκεί και πέρα η απόφαση τους εναντίον της ζώνης έμενε να παρθεί στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα. Βρήκαμε αυτοπεποίθηση μέσα από αυτό κάναμε μεγάλες φάσεις, πλησιάσαμε σε απόσταση αναπνοής, νομίζω το παιχνίδι κρίνεται οριστικά στην φάση του μπλοκ του Κέσελ πάνω στον Λαρεντζάκη και κατευθείαν είναι και το πέμπτο φάουλ του Ρέλεφορντ νομίζω είναι στο 1.34 πριν το τέλος του παιχνιδιού. Εκεί χάσαμε την τελευταία ευκαιρία για να γυρίσουμε οριστικά το ματς. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του καλή συνέχεια στο υπόλοιπο πρωτάθλημα».

Ο Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος από την πλευρά των παικτών: «Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, κυρίως στην άμυνα δεν ήμασταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε όσο μπορούσαμε κάναμε μία μεγάλη ανατροπή, δυστυχώς στο τέλος κάποια λάθη, κάποια άστοχα σουτ δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα