Φλεβαράκης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Φλεβαράκης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Φλεβαράκης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο εμφανίσθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης σε δηλώσεις του.  

Ο προπονητής των Τρικάλων «έσταξε μέλι» για την προσπάθεια των παικτών του και τα όσα έχουν καταφέρει παρά τις πολλές αντιξοότητες που έχουν αντιμετωπίσει.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Σε έναν μήνα τρελό με πολύ μεγάλη αναταραχή μέσα στην ομάδα όσον αφορά τις αναγκαστικές αλλαγές κατάφεραν μέσα από την δουλειά και την υπερπροσπάθεια απ’ όλους, την έμφαση στην άμυνα να επανέλθουν στον δρόμο που ήταν πριν. Ξέρουμε τα προβλήματα μας και αυτά σήμερα δεν βγήκαν καθόλου στο γήπεδο», επεσήμανε αρχικά.
 
Για την επιστροφή του Σόκο:
«Η επιστροφή του Όβι (Σόκο) σαφώς βελτίωσε τα πράγματα όχι μόνο σε πόντους και ριμπάουντ αλλά και σε ενέργεια και σε ένταση που βγάζει και που μας έλειψε σε συνδυασμό με τις άλλες αλλαγές. Συνεχίζουμε έναν αγώνα καθημερινό, σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος δίνοντας οι παίκτες αυτό που μπορούν και κάποιες φορές και κάτι παραπάνω. Παίξαμε με έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχους πολύ πιο υψηλούς από μας, ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία αλλά τα παιδιά με πολύ πάθος και ομαδικότητα, λίγα λάθη, πολλές ασίστ, έκαναν χαρούμενους τους πάντες»
 
Για την προσαρμογή των παικτών του:
«Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν τα παιδιά καθώς προσαρμόζονται συνεχώς στα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Συνεχίζουμε για να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να οριστικοποιήσουμε την παραμονή»

Για τον κόσμο των Τρικάλων:
«Σε μία μέρα που ήταν δύσκολη, ο κόσμος ήταν εδώ και στήριξε την ομάδα, και θέλουμε να το κάνει μέχρι τέλους. Βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό»

Για την αντίδραση της ομάδας του:
«Είναι κρίμα που ανακόπηκε μία πορεία από 101% εξωγενείς παράγοντες. Τα παιδιά και όλοι στην ομάδα ξέρουμε τι έφταιξε και δημιουργήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση. Από εκεί και πέρα εύχομαι να είναι όλοι υγιείς, να μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί γιατί είμαστε συνεχώς 10 και 11 άτομα, ακόμη και σήμερα μας έλειπε ο Γιάννης Καραθανάσης».

Best of internet