Σκουρτόπουλος: «Η χειρότερη φετινή μας ήττα»

Σκουρτόπουλος: «Η χειρότερη φετινή μας ήττα»

bet365

Τη χειρότερη φετινή ήττα του Ρεθύμνου χαρακτήρισε αυτή από τα Τρίκαλα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου τόνισε πως η ομάδα του ήταν σε πολύ κακή μέρα και επέτρεψε στην αντίπαλό της να δώσει μεγάλες διαστάσεις στη διαφορά.

«Δυστυχώς σήμερα ήμασταν σε μία πολύ κακή μέρα, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, τα Τρίκαλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν, παίζοντας δυνατά στην άμυνα και κάνοντας καλές επιλογές στην επίθεση σε αντίθεση με μας που μόνο σε μερικά διαστήματα μπορέσαμε να φανούμε σωστοί. Δεν είχαμε ομαδική λειτουργία, δεν μαλώσαμε για τα ριμπάουντ, δεν δουλέψαμε ομαδικά και αυτό είχε το ανάλογο κόστος δηλαδή να φύγει το σκορ ψηλά και να είναι ίσως η χειρότερη φετινή μας ήττα», είπε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Από εκεί και πέρα σαν στόχος δεν αλλάζει κάτι, αυτό που προέχει είναι το να υπερασπίσουμε την έδρα μας, να δούμε το μέγιστο που μπορούμε να καταφέρουμε εκεί, και αν καταφέρουμε να βρούμε ένα ακόμη παιχνίδι έξω θα είναι μεγάλη επιτυχία. Έχει αποδειχτεί συνεχόμενα ότι για εμάς τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, στα παιδιά, στον κόουτς, και φυσικά και στον κόσμο των Τρικάλων που για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο σημαντικός είναι και πόσο βοηθάει την ομάδα με την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί», είπε ολοκληρώνοντας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα