Αντετοκούνμπο: «Δεν ήξερα καν αν ο Κόμπι γνώριζε ποιος είμαι» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήξερα καν αν ο Κόμπι γνώριζε ποιος είμαι» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήξερα καν αν ο Κόμπι γνώριζε ποιος είμαι» (vid)

bet365

Με τον καλύτερο και πλέον αφοπλιστικό τρόπο απάντησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα όσα είπε ο Κόμπι Μπράιαντ για εκείνον.

Ο σταρ (πλέον) των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε μετά την προπόνηση της ομάδας στους δημοσιογράφους και σε ερώτηση για τον Κόμπι Μπράιαντ και τα όσα είπε, απάντησε πως δεν ήξερε αν ο Κόμπι γνώριζε ποιος ήταν.

«Είναι πολύ τιμητικό για μένα να μιλάει έτσι ο Κόμπι. Δεν ήξερα καν ότι με γνώριζε. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Ήταν ένα πρότυπο για μένα, καθώς μεγάλωνα και τον έβλεπα να παίζει», είπε χαμογελώντας ο Έλληνας παίκτης.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν πίστευε ποτέ πως θα φτάσει να παίξει ενάντια στον Κόμπι Μπράιαντ κάποια στιγμή στην καριέρα του και ο φόργουορν των Μπακς απάντησε πως το ήλπιζε και πως ακόμη δεν το έχει συνειδητοποιήσει.

«Δεν πίστευα ποτέ πως θα έπαιζα εναντίον του. Το ήλπιζα όμως. Στα τρία μου χρόνια στο πρωτάθλημα είναι μόλις η δεύτερη φορά που τον αντιμετωπίζω και ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Καμιά φορά κοιτάζω φωτογραφίες και είμαι ακόμη έκπληκτος. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίξω εναντίον του στο τελευταίο του παιχνίδι στο Μιλγουόκι», πρόσθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Giannis Antetokounmpo: I didn't know if Kobe Bryant knew me!

Posted by Milwaukee Bucks on Monday, February 22, 2016
 

NBA Τελευταία Νέα