Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Στιβ Νόβακ

Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Στιβ Νόβακ

Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Στιβ Νόβακ

bet365

Στην απόκτηση του Στιβ Νόβακ προχώρησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, με τον παίκτη να επιστρέφει στην πόλη, όπου έπαιξε μπάσκετ στο NCAA.

Ο Νόβακ είναι ένας καθαρόαιμος spot shooter με το 6ο καλύτερο ποσοστό καριέρας στα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ και από σήμερα θα ενισχύει την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς αποδέσμευσαν τον Κρις Κόουπλαντ για να ελευθερώσουν χώρο στο ρόστερ τους και ανακοίνωσαν άμεσα τη συμφωνία τους με τον 33χρονο φόργουορντ.

Οι Μπακς θα είναι η 9η ομάδα στην 10ετή καριέρα του Νόβακ στο ΝΒΑ, ωστόσο το Μιλγουόκι μόνο άγνωστο δεν είναι για τον Αμερικανό.

Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Marquette, το οποίο εδρεύει στο Μιλγουόκι και πήρε πτυχίο στον τομέα των επικοινωνιών, πριν γίνει ντραφτ από τους Ρόκετς στο Νο.32 το 2006.

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πριν από λίγες ημέρες έγινε ανταλλαγή στους Ντένβερ Νάγκετς,ωστόσο αποδεσμεύθηκε άμεσα από τους «σβόλους» χωρίς να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα